Men vad hände sen?

Alla sagor slutar lyckligt? eller? I alla sagor, eller serier för den delen som handlar om kärlek finns det lyckliga slut. Askungen, Törnrosa och Snövit får sina prinsar, Carry får Mr Big, Helga får sin tokiga Jöns, Jasmin får tiggaren Aladin och alla lever lyckliga i alla sina dagar. Är det verkligen så? På senare tid har jag börjat fundera på om det inte bara är någon form av kupp bara för att tjejer aldrig ska få känna sig lyckliga. För tro mig, oavsett vilken väg, stig eller husuppfart i Sverige jag skulle välja att spana på skulle antalet ädla springare med prinsar på som sprang förbi vara ytterst få. Därför väljer alla sagor att fokusera på den lätta delen, nämligen hitta prinsen. Jag har genom många, många försök kommit på att det är bra mycket lättare att hitta en prins än att få honom fortsätta vara prins. Sagorna slutar därför alltid när prinsen kommer och de får varandra, därför att sen är det ingen saga längre utan lite mer åt mardrömshållet. Så därför ska jag nu ge er som fortfarande tror på kärlek och prinsar de riktiga sluten, det som händer om man fortsätter läsa sagan längre fram i tiden.

            Mr Big kommer utan tvivel ha en affär med en ung dansös och dumpa Carry igen! Och igen eftersom hon inte har någon självinsikt. Ariel börjar tröttna på prinsen och livet på land, hon börjar injicera saltvatten och under en av sina tripper våldtar hon fisken blunder. Snövit får inte all den kärlek hon vill från sin prins och börjar söka bekräftelse i porr industrin där hon gör en suspekt bi-sexuell porrfilm som kallas ?snövit och de sju små sväljarna?, sist men inte minst får törnrosa reda på att hon har massa könssjukdomar eftersom prinsen inte kunde hålla sig bara för att hon skulle sova i 100 år, han har också behov!
 

Så där har ni svaret på varför sagorna alltid slutar bättre än verkligenheten, de slutar i tid. Så nu tänker jag inte vara prinsessa mer, finns ingen mening med det om det inte finns någon prins. Så i väntan på min vita springare tänker jag istället vara hårdnackad jävla celibat brud!

 


RSS 2.0