Tillökning i familjen

så var det dags. Nu ska det bli tillökning i Utsten/Ekenbrunn familjen. Som ni alla minns hade jag en tillökning i min familj för tre år sedan när en liten krabat vid namn Fenriz som in mitt liv, denna gång är det dags för korven att bli en del av familjen. Korven är en katt som min kära pojkvänn hittade på en fest, det var love at first site och jag har nu lovat att han får kattungen om jag får skaffa hund, katten får inte vara i sängen, han alltid tar hand om kattlådan och jag får döpa den. Anledningen till att den ska heta korven är att när jag var liten hade jag en saga som jag älskade som hette "nu ska det bli andra bullar" i den hade en flicka en katt som hette katten korven, därför heter vår nya katt korven. Om en månad ska den hämtas upp så innan dess ska jag hinna bygga staket till sängen, gömma allt jag älskar och som kan rivas på samt bota den tveksamhet jag känner inför katter. Jag är hundmänniska så vi får se hur detta går, kanske slutar med skilsmässa men fördelen med om vi gör slut över katten är att jag slipper få vårdnaden om den efteråt.
Lars har även piggat upp mig idag med att ge mig en present som var en rosa mus (istället för att bara ha tutchpad jämt), den är mycket vacker och passar mig utmärkt, Tack älskling!
puss på er

Surmus eller stålmus?

Jahop, då var det snart helg igen. Inte för att det kommer bli så mycket vila eftersom jag har saker planerade hela helgen men det känns ändå skönt. men mest av allt är jag nu lycklig för att det börjar bli höst, pirrade i mahen på mig när jag gick till spårvagnen här om morgonen och jag behövde vantar och det lucktade höst. Vinter är ju absoluta favorit årstid så nu är jag riktigt lycklig. Det enda som stör mig nu är min rumpa. den känns som om någon har sparkat på den i 10 min och som ett enda stort blåmärke. Anledningen är spinning. Det var många år sedan jag var på detta och har glömt bort den oerhöra smärtan som det orsakar. Så här var det: kom till gymmet, tränade ben en timme innan passet skulle börja eftersom jag bara tränat överkropp i förgår (den gör oxå fortfarande ont), detta gick bra och jag började passet, dessa var mina tankar:
min 2: shit va hård sadeln är
min 3: jävlar va hård den är... lider ingen annan?
min 4: aj
min 7: AAJJ
Min 10: jag dör, detta kommer bli slutet för mig och min vagina. (blygdläpparna är vid detta laget så hårt intryckta i blygdbenet att det känns som jag fallit 10 meter och sen landat med skrevet på en gren)
min 11: min kondis är inte var den brukar
min 13: hmmm känner pulsen i tanköttet
min 15: åhhh blodsmak och illa mående
min 20: gå inte mot ljuset!!!!

När mina 30 min of horror var över började coren, dit släpade jag mig och rasade ihop i en liten trasig hög, med ömmande vagina och en fundering på om inte träning kan gå under fenomenet eutanasi (aka aktiv dödshjälp).  Med dödslängtan i blick ser jag på tränaren som börjar med första övingen, och medan jag hör en röst långt bort som gapar nått om komigen då annamar jag mitt öde och fortsätter träningen fastän jag för länge sedan insett att det troligen är det sista som jag gör.
Huvudsaken här är att jag inte var en sur mus och gav upp utan fortsatte kämpa, men om jag ska fortsätta detta självplågeri så måste jag nog utveckla någon form av stålmus. typ förgylla blygdläpparna med plåt eller nått.
YAYA!

husdjur och sexguru

som vissa känner till har det funnit vissa argumentationer i mitt förhållande på senaste om hurvida jag ska få en valp eller inte. en dag hittade jag ju valpen alice i tidningen och har nu betstämmt att lars köpt henne till mig men väntar tills jul för att ge henne till mig. Men för att väntan inte ska bli för lång har han gett mig ett annat djur sålänge. detta underbara husdjur heter skabb och kliar som bara fan! Jag tror jag håller på att dö, det ser ut som om jag har exsem och dessutom så bygger dessa små djävlar gångar under huden... SOM MAN KAN SE! jag är så äcklad så jag håller på att dö.
För att lätta upp min dag ringde Linnea för att medela att jag är hennes nya sex guru (känner mig mycket ärad av denna titel), för att tala om att hon höll med om att skapp djur är äckliga och sist men inte minst ringde hon för att förhöra sig om hur landet ligger i nya sextrender (mycke har ju hänt sen hon var ung). Nu ska jag ta min skabbiga, såriga kropp till sängen och där ska jag ligga och tycka synd om mig i oset av den hemska krämen som ska föreställa medicin.
kram

RSS 2.0