pappa lägger ut bilder

Hej påtryckning från vissa släktingar kräver mera bilder
så här kommer en till
håll till godo =)
blöjbyte

Pappa bloggar

Halloj !
Nu har vårat lilla undervärk tillslut kommigt hit (efter storken flygigt fel ett par dagar).
Jag ska inte bli långrandig utan lägger upp lite bilder och info
Vikt : 3,9 Kilo Elitsoldat
Längd :  51 cm
Annan bra information var att han har en extremt stor pung (den kommer dock minska i stotlek ganska fort)

här är en bild på barnet ghettostyle med mössa
Här har ni barnet ghettostyle med mössa
Här är barnet med hår =)=)=)
hårhårhår
Tack för mig och en stor stor stor hyllning till jordens hjälte Johanna som orkade med denna bragd
Tack min prinsessa för att du orkade =)
(reserverar mig för stavfel) Med vänliga hälsningar Pappa Lars

5 dagar över

Nu är jag 5 dagar över beräknat datum och livet börjar bli piss tråkigt. Finns inte så mycket att göra. Har provat allt för att få ut den. allt det vanliga som färdknäppar och trappor. Nu har jag även börjat fundera ut nya saker, försökte trycka ner den.... hjälpte inte. Sen så spelade jag rockring spelet på wii fit i hopp om att det skulle starta en liten virvelvind i magen så bebisen skruvades ut, fungerade inte heller, dock var jag anfådd och hade väldigt ont efteråt. Nu ska jag försöka att bestraffa ut den, för vaje dag efter idag som den inte kommer ut förlorar den ett födelsedagskalas. Detta kan fungera för alla i min familj älskar födelsedagar och presenter så det borde även bebisen göra. Kommer den inte imon= inget ett års kalas, inte i överimorgon= inget två årskalas osv.

Men för att pigga upp mig lite tog jag mig till en av mina favorit äffärer, sallys bazar (http://www.sallybazar.blogspot.com/) och köpte en kanna från en av mina favorit serier en turkos gerberra kanna som matchar mitt fina fat


jag beställde även två syrenlila kaffe muggar men de skulle inte komma förrän om typ två veckor, och eftersom jag är FB vänn med Sally så fick jag 20% rabatt på allt. Prima!

Och för alla som undrar så ser jag nu ut såhär:


Hoppas ni har det bättre än vad jag har.
Pussar

Flingor till dem som tappat hoppet om livet

Börjar bli innerligt trött på att gå här hemma, klättrar lite smått på väggarna känner jag. Så nu har jag tappat hoppet om livet lite... eller i alla fall om barnet, känner att detta inte kommer att gå bra. Eventuellt så kan det vara någon annans barn i min mage, kan storken ha flygit fel redan från början? Hade det varit mitt barn borde det redan ha kommit eftersom jag är emot ineffektiva saker och just nu kan jag inte se vad det skulle fylla för funktion att bara ligga där inne och slappa. Sen hade jag bestämmt att den skulle komma 10-05-05 för det är lätt att komma ihåg, tyvärr fattade inte barnet det så jag tog ett snack med den och gav den ett nytt datum 10-05-10. Ett bra datum men inte lika bra som första tror ni att ungen fattade det.. nej. Uppenbarligen är barnet inte speciellt begåvat eller så bryr den sig inte, oavsett vilket av dem det är så innebär det att det inte kan vara mitt barn.

Men jag har gjort det bästa för att trösta mig så nu har jag köpt hem alla onyttiga flingor som jag vill ha, jag har cornflakes, kalas puffar samt choklad flingor. Hoppas att detta piggar upp mig lite. nu ska jag äta. Hörs senare..

Johanna

sista dagen?

Då ska det enligt min beräknade tid bara vara idag kvar... verkar gå sådär, händer liksom inte så mycket. Så Lars fortsätter sin plan med att hålla mina tankar på annat håll. Här om dagen tvättade vi soffklädseln, sen kunde jag inte få på den själv igen och bad Lars om hjälp för jag tänkte att det kanske var lättare om man var två. Lars tyckte han kunde göra det själv och har teorin om att våld löser allt... nu har jag soffklädseln på men med ett stort hål i. Lars försvar var att det i alla fall är bättre att bo med honom än med en krigsfånge... hur det nu har med saken att göra.
Nu ska jag strax iväg på begravning och eftersom allt inte är riktigt klart med hur det hela ska gå till sitter jag nu här och håller tummarna för att jag ska slippa bära någon kista.

Johanna

5 dagar kvar... o Lars hjälper till

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag är beräknad. Imorgon är min första lediga dag från jobbet... känns sådär men jag hade nog inte orkat längre. Lars gör sitt bästa för att ta hand om mig mellan hormon attackerna. Han planterar blommor som han tar hand om som om de vore små barn, byter plats på dem så de ska få lagom med sol, tar ut dem på balkongen för frisk luft vattnar och donar. När han inte gör sånt skapar han nya problem bara för att underhålla mig.... som att hälla ner jätte varmt stekflott direkt i diskhon, två stopp i diskhon, läckande rör och en översvämming senare vet jag inte om underhållande var precis det ordet som jag först tänkte på men jag glömde ju att jag hade ont en liten stund.

Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n och sedan sova så jag orkar hälsa på Emma och Saga imon.

Kramar

RSS 2.0