Vild djuret Mowgli

Lion lär sig äta själv när vi orkar städa. Det söta är att han kan använda gaffel, men han tycker det tar för lång tid så han sitter och sticker maten med gaffeln samtidigt som han stoppar in maten i munnen med andra handen.



Tyvärr har han inte bara lärt sig äta själv han har också lärt sig slåss, rivas och bitas, mindre trevliga egenskaper. Snart kommer jag att få skicka honom till någon form av uppfostringsanstalt annars så kommer han inte att ha några vänner när han blir större. Underbara Lova var och hälsade på idag, han tog alla hennes leksaker och när han inte fick det lade han sig över hennes armar så hon inte kunde röra sig och så lekte han med leksaken som hon hade för hon hade ju inte så stor användning för den när hon ändå inte kunde röra sig. Sen slog han henne och bet henne, stackarn hade tandavtryck i handen efter Lions framfart. Dock så gav han henne en ärlig chans att ge igen och stoppade in sitt finger i hennes mun men eftersom hon inte har lika många tänder kan man säga att oddsen var lite ojämna.
Fick senare sms av min syster där det stod att hon läst att Mowgli varit i farten igen (dom brukar kalla honom det eftersom han är lika vild som om han blivit uppfostrad av djur!)... kul.....




RSS 2.0