God man, goda vänner, god vecka

Detta har på det hela taget varir en väldigt god vecka i mitt liv. Har fått Lägenhet!!!! Tro det eller ej men jag har lyckats få en ganska central lägenhet (hyresrätt) i götebrorg!!! Min lycka är nu total. Som tur är har jag även väldigt goda vänner så det första Malin sa va OOhhh, jag kan hjälpa till att flytta! Det var med en sån entusiasm att man nästan kunde tro att hon var ironisk, men icke. hon erbjöd sig till och med att ta ledigt om hon jobbade för att hjälpa mig, sicken kvinna!

Sist men inte misnt klarade jag min god man tenta (hade en av de bästa poängen av all!). fick 64 p av 66 möjliga. G var 36 poäng. Ganska stolt över mig själv, läraren sa att det inte fans ett enda fel i ekonomi delen.

Har varit och tränat tre timmar i morse och sedan åkte jag bara hem, slängde i mig en burk tonfisk och åkte direkt och hälsade på momor och morfar så nu funderar jag stark på att sova lite middag.

Ha de gött!

Fel sida av sängen

idag har jag vaknat på fel sida av sängen. Är bestämmt arg på ganska många idag (hanska skickligt med tanke på att jag hittills inte träffat eller pratat med någon idag). Den sida jag vaknat på är inte heller den lessna där allt går fel utan som vanligt (när jag vaknar på fel sida) har jag vaknat på Min Lotta på bråkmakargatan sida. Det är när man vaknar med känslan av att någon slagit ens Bamse och man är arg på alla, och man vill hantera det genom att skrika och stampa med ena foten i golvet.

Som tur är har jag ju en ny bok som alltid får mig på lite bättre humör, det är boken med roliga lappar som vanlig människor satt upp. Idag hittade jag en lapp som någon som oxå vaknat på Lotta sidan måste skrivit. Det står "Du som försökte mörda min hund genom att köra som en dåre inom området skall veta att den dagen din son är stor nog att gå själv på området, skall jag köra över honom!!!". Så jävla kul, skönt att man inte är ensam i bitterhetsträsket. Det bästa med lappen är att killen körde jätte långsamt på gården för att han hade med sig flyttlass som han skulle bära in i sin nya lägenhet, då släppte den galna kvinnan ut två hundar precis framför bilen. Han stannade och släppte förbi hundarna och sen bar in sina saker, när han kom ner igen satt denna lapp på vindrutan.

Sist men inte minst har jag en lapp till er som bor i korridor och har problem med att folk tar saker som är era ur kylen. Vanja som bor i korridor hade satt upp denna lappen " I drink straight from the bottle- a little thing to bear in mind for next time. Especially since, as we all know, I also suck a lot of dick." Så Angelica och Linnea, snälla sätt upp en liknande lapp på era kylar, hade varit sååå kul.

solig. solig torsdag på er alla

Hotell storkgatan fullbelagt

Helt fullt på mitt hotell nu. Min syster mathilda är på besök,
korven tar upp ganska lite plats men är ganska vild och till
råga på allt har jag min vilda hund här. Dock har Fenriz
varit väldigt lungn hittills. Det är ganska mysigt, jag och
mathilda har lagat lite mat, och hade myskväll igår. idag har
 vi pluggat tillsammans och varit ute med Fenke.

Nu ska jag plugga det sista innan jag ska iväg.
Pussar

Jag ska bara

Ibland känns det som om jag är ihop med Alfons Åberg för det händer ganska ofta att jag får vänta på Lars därför att han ska bara... Idag var det en sån dag igen. Jag gick upp 9, åt frukost och packade min träningsväska. Då ber Lars mg vänta för han vill åka med, han ska bara kläpå sig och äta frukost först. Det är bara det att under tiden som jag väntar kommer jag flera gånger på honom med att göra annat som att leka med katten, sortera tvätt och till slut var måttet rågat när han bara skulle läsa aftonbladet först!!! Då stod jag påklädd och frustade av ilska i hallen. OMAS! alla dessa motgångar i mitt liv, hur ska detta sluta?

Ev blivande Fru Åberg

Loppor och påskägg

Då var även denna påsken över. Igår tillbringade jag förmiddagen med mamma i botaniska trädgården. Satt i solen och åt glass och myste. Och sn på kvällen hade jag bjudit in mig till mormor och morfar så morfar hade lagat massa god mat! Vill även säga att jag var väldigt strategisk i mitt val av klädel igår, hade en fin överdel så jag skulle se respektabek ut för alla vid bordet, men på underdelen (som inte syntes för de vid bordet) hade jag mina ätar byxor. Det vill säga mysbyxor med flexibel midja.

Till Lars hade jag köpt Batras bok om olika lappar och lagt i hans påskägg. Den var riktigt rolig. Min favorit lapp var en som satt på en bil där det stod "Här kan du inte parkera din idiot, må lopporna från 1000 kameler hemsöka edert könsorgan!" Så från och med nu får ni inte felparkera mer för då kommer det börja klia nått alldeles förfäligt!

Glad påsk alla

rulla räk?

Man måste enligt mig älska och stötta sina lokala små mat ställen. Hos mig har vi den lokala pizzerian som antagligen serverar ca 6 gånger så mycket öl på en dag som pizza, där ägaren står framför sport-tv och gapar högre än resten av de övriga gästerna tillsamman. Sen har vi den andra pizzerian men världens goaste ägare. Han skojar alltid, har inte så mycket koll på saker och ting men hälsar alltid när man går förbi eller väntar på spårvagnen. Nu har vi även fått en egen suchi bar, den är nästan den underbaraste för de pratar ganska dålig svenska och svarar alltid ja, oavsett vad man ber om typ. När jag var där idag hade de ett special erbjudande på 5 bitar för 40 kr. Den innehöll 2 lax, 1 räk, 1 krabb och 1 rulla. Man kan ju gissa sig till vad det är men kanske är det så att det är en luring, typ någon form av japanskt 1 april skämt så om man tar den meyn får man bara halva räkor och krabbor och sen måste man, om man vill behålla det man handlat "rulla" därifrån. Måste utforska detta någon dag.

Kram

Fint besök och fint väder

Idag fick jaf fint besök av min älskade Linnea, hon åkte hela vägen från varberg för att träffa mig : ) Vi gick på stan, shopade, fikade, tkötade och hade trevligt största allmänhet. Kom fram till några vissentliga saker som att när Lars ska fria till mig bör han inte gömma ringen i efterätten för jag är ganska så glupsk och hade nog svalt ringen.

Nu ska jag packa upp mina inhandlade fynd och sen ska jag sätta mig i solen och dricka lite vin.
Ha en solig dag. Kram

Köpa hus?

Idag ska jag på husvisning. Dock inte för min egen skull, utan har lovat att följa med Malin så nu funderar jag på att ta på mig min tröja med texten "just friends". Annars finns det inget speciellt planerat för idag, kanske bara träna lite ellöer ligga hemma och spara lite energi för den kommande jobbiga veckan. Har haft en lite dålig period nu så energin är inte på topp och ovanpå det ska jag till tre nya arbetsplatser på tre dagar nu mån-ons. Kommer vara helt död på torsdag... om jag inte jobbar då för då får jag skuta upp sammanbrottet lite.
Nu ska jag börja tillverka min husvisnings tröja, ha en bra söndag.

Kram

Mysteriet fortsätter

Som ni alla ser har någon erkännt att de var de om satte in pengar men inte skrivit vem de är. Så nu kan vi helt enkelt ta bort de flesta av sveriges befolkning och begränsa undersökningen till de som läser min blogg... genast blev det mycket färre kvar i undersöknngen. Kan även stryka mamma från listan, angelica lägger alla sina pengar på kläder så vi kan nog stryka henne med. Så nu har jag bara ett fåtal misstänkta kvar. Undersökningen fortsätter tills jag vet vem den skyldiga är.

I övrigt så har det varit en ganska lugn vecka, var hos mormor och morfar på middag med min mamma i måndags och åt lutfisk. Och igår åkte jag och Lars och hälsade på min gammelmoster. Denna dagen ska jag bara jobba lite och efter det så blir det träning.

Solig morgon på er

RSS 2.0