Idag började vi dagen här i fjärils parken...

mms_img49504 (MMS)

Idag började vi dagen här i fjärils parken. Har nu kommit på att det troligen inte finns någor djur jag inte helst tittar på i bur... Kände mig lite förföljd av de små djuren. Puss på er!


Massage

Igår bestämmde jag mig för att köpa massage. En timmes fotmassage, och då ingick även huvudmassage samt earcandle. Tänkte att mina fötter inte va jätte frächa men eftersom jag betalar för mig så får det vara så.... funkade jätte bra att tänka så tills det visade sig att den som skulle ge mig massagen va en kille i min ålder. Kännde mig inte SÅ avslappnad när han satte igång att ta på mina fötter.... dessutom hatar jag att prata engelska så jag fick rävsova hela tiden, va ganska svårt med tanke på hur ont det gjorde ibland. Blev inte mer avslappnad när killen satte ett ljus i örat på mig för att rensa det på vax.Låg dessutom och tänkte att jag kanske inte skulle ha tillräckligt med vax i öronen så hjärnan skulle sugas ut istället. Funderar på att lägga ner det där med massage, brukar sluta med att jag är mer spännd efter än innan. Blev så denna gången och jag har knappt återhämtat mug (eller fått bort all olja) efter mitt besök på haga badet.
Men idag gjorde vi nått kul! vi gick på nöjesfältet som ligger på våning 5-7 i ett av köpcentren här! Det va lite spännande för när berg och dal banan var nära fönstrena så va man lite rädd att man skulle åka av banan och ut i luften. Jag va lite skeptisk till sakerna där man hängde upp och ner osv, man vet ju inte riktigt hur det är med säkerhetskontrollerna i andra länder men jag överlevde i alla fall.
Har oxå hittat en ny bling-bling kärlek. Det är bling-bling som går att sätta på allt!!! En helt ny värld har öppnats för mig, har redan hunnit pimpa min telefon, innan jag kommer hem kommer betydligt fler saker än så blänka.
LOVE IT!!!

Kula Lumpur

Idag ska jag lämna ön och åka tillbaka till KL ett par dagar innan vi drar vidare till Borneo sidan.
I går åt jag bläckfisk, jag har ätit friterade bäckfisk ringar innan men fetta va hela små bläckfiskar. man såg hans små armar, sugproppar och allt! vet att den troligen va död eftersom den va friterad men jag kunde ändå känna hur han fösökte ta sina små bläckfiskarmar runt min tunga för att inte sväljas.... jag åt bara en... mådde ganska dåligt....
Kan inte få min nya platta att ladda upp bilfer här så jag ska försöka med fb istället

Fredag?

Idag är det fredag säger dom, börjar få lite dålig koll på vad det är för dag. Idag bestämmde vi oss för att gå en liten sväng i djungeln för att leta apor... kanske inte så smart med tanke på hur mycke spindlar och ormar det finns här men vi hittade en stig. såg inga apor men Nicklas fick se en ödla på typ en och en halv meter... vet inte om jag är så lessen att jag missade det. Efter det paddalde vi en sväng, såg en stor sköldpadda och haj, dom undrade om jag inte skulle hoppa i och simma med hajarna men jag bestämmde mig för att låta bli, valde istället att stå i knähögt vatten och ha bäbishajarna simmandes runt fötterna medans de matade dem.
Sen när vi var tillbaka på hotellet kom den jäkla apan som jag varit ute i djungeln och letat efter! han satt på vårt tak, när jag försökte ta kort så fräste han åt mig och verkade jätte arg så jag valde att springa lite... annars så är sllt lugnt här, om några dagar åker vi tillbaka till stan.

Dykar ön

Igår kom vi till dykar ön. Jag har tilbringat större delen av dagarna i solstolen under en palm, läsades böcker. Killarna har varit och snorklat och dykt, hittade haj 100 meter från standen, dock bara bäbis hajar så de va bara en meter stora.... jag har nu bestämmt mig för att bara bada i vattenbrynet. Nej, till och med jag vågade mig på att snorkla, såg ingen haj men jag hittade Nemo.... och hans bäbisar.
Jag har tagit lite fina bilder med min nya platta men jag är inte så teknisk att jag förstått hur jag kan lägga upp dem än tyvärr. men det kommer nog :-)

Lättare att blogga

Idag har jag köpt acers tuchpad' är jätte nöjd! så nu kan jag blogga så fort jag har tillgång till internet. Tyvärr är den så ny att det inte finns några skal eller annat kul till den men jag är glad ändå, hade dock varit kul att ha ett helt bling bling skal som det finns till ipad. så nu kommer der bli litte lättare att blogga under semestern.... förhoppningsvis.

Semester

Nu har vi kommit fram och varit har ett par dagar! Jag har fortfarande inte riktigt stallt om mig efter tiden har sa just nu sover jag bade nar det ar natt har och nar det ar natt hemma : )

Detta kortet tog jag nar vi var i fjarillsparken.



Vi har aven hunnit vara i flera kopcenter, detta ar min favvorit, dar de har byggt en berg och dal bana inne i kopcentret!



(har inte hittat hur jag vrider bilderna har an)

Idag har vi varit pa en resturang som ligger i ett torn som snurrar hela tiden sa man ska fa se hela stan (det e ju lars fodelsedag!) jatte god mat var det.

kan inte blogg fran telen av nagon anledningen sa vi far se nar jag kan lagga upp bilder igen! Vill ni mig nagot ar det lattast att na mig pa min hotmail adress..

Kramar fran varmen

RSS 2.0