Helgen

Så var ännu en skön helg till enda. Denna sköna helg började med en mysig dan på stan där jag och Lars gick och shopade samt åt en god lunch, efter det så bar det av till mormor och morfar på middag. Dom var som vanligt jätte glada att ha oss där även om mormor fortfrade hade lite ont efter sin operation och därför var lite trött. Men det bjöds på god mat och mycket gott att dricka till. I lördags var jag på stan igen och träffade Johanna som tagit sig hit från Örebro och efter det hade Lars lagat mat och hjort i ordning en jätte god picknick korg med massa god mat, vin och öl. sen åkte vi tills lottskogen och hade picknick och bara låg där och myste tills det började bli lite kyligt vid 23 typ. Och idag börade jag min dag på underbaraste tänkbara sätt, jag åt hotell frukost, den var riktigt god och min älskade Johanna gjorde vofflor till mig! Sen bar det av till liseberg för mig och Lars så nu sitter jag här hemma, helt slut och har svag ångest för att jag måste till gymmet imon.

7 levlar tills jag vinner
och en evighet tills tomten kommer med Alice

Kalas!

Idag skall jag på kalas nere i Bua för min älskade syster fyllde år igår (grattis i efterskott!). När jag ändå är nere på landet tänkte jag svänga förbi Fredrik och se om han har en ny tele till mig som jag kan tänka mig. jag är ganska kräsen, inte för att det behöver vara en bra tele men den måste se ut på ett speciellt sätt så alla försäljare (inklusive Fredrik) brukar bli ganska trötta på mig. Hade även tänkt att ta en kaffe med min alldeles egna Handyman men det passar tydligen inte att svara när jag ringer längre och då får man vara utan mitt nästintill kungliga sällskap. Sen har jag sett att det verkar vara på modet att ha nedräkningar till diverse olika saker och jag vill ju inte vara sämre.

159 dagar till julafton
9 levlar tills jag vinner wow tävlingen

Inte rädd för att misslyckas

Jag är minsann inte rädd för att misslyckas! Därför att jag har upptäckt att misslyckas (eller vi kanske ska kala det att lyckas med underliga saker istället) är en del av min unsderbara personlighet. Och för alla er som inte vet det så gör jag alla dessa saker bara för ni ska veta hur man inte bör gör och slippa göra samma sak. På så sätt ät jag ganska lik Sally Svantesson som bara misslyckas med allt för att den gråa massan ska slippa begå hennes hjältemodiga misstag. Anledningen till att jag dragit denna slutsatts är för att jag igår lyckades med nått som bara jag kan, jag fastnade med bröstvårtan i ett dörrhandtag. Ja, du läste rätt. Smidig som man är (rena samurajen) lyckades jag när jag skulle gå ut från toaletten att fastna med behån i dörrhandtaget (inte så svårt som man skulle kunna tro om man är min längd) så att dörrhandtaget och linnet åkte in i behån och fastnade i bröstvårtan. Så nu går man med sårskorpa på bröstvårtan och är stolt över sina hjältemodiga misstag!

Men som ni alla ver kan man aldrig bromsa sig ur en uppförsbacke! YAYA!!

Allsång

jahopp, då har man varit med och bidragit till göteborgs rika kulturliv. jag har varit på allsång på Liseberg! med självaste Lotta Engberg och gäst var bland annat Lasse lönndal. Jisses vilken upplevelse, jag satt och skratta så tårarna rann stundtals för naturligtvis hamnade Lras bredvid de mest entusiastiska damerna som skrattade mer och skrek högre än de utvecklingstörda som var där. Jag trodde i min enfald att detta skulle vara en lagom stor grej med några pensionärer men icke! när jag var där vid 17 var typ hälften av alla plaser upptagna, vilket var lite oväntat eftersom själva allsången inte började förän 19.
Det var även någon stjärna från My fair lady som var där och sjöng, han såg ganska bra ut och var helt vild! Min favotit del var när han gjorde låten I got life" från hair musikalen. Då puttade han nämligen ut en farbror från sin stol, ställde sig med ena benet på atolen och andra på ryggstödet, sjöng för full hals och tog en gammal dams hand och klappade tackten med på sin egen rumpa. Damen var nog ytterst nöjd då hon troligen inte fått sig något på ca 40 år. Ja, detta var en upplevelse som jag varmt kan rekomendera.

/finkulturella Johanna

Begravning

Igår var en jätte jobbig dag. Det var farmors begrvning. Det var en jätte fin tillställning dock var jag inte lika imponerad av prästen. Känns bara så tungt att hon aldrig kommer komma tillbaka hon var en så stor del av min familjs liv och var verkligen aktivt med i mitt liv. Hon skickade alltid olika kort och brev för hon visste att jag älskar att få post osv. Men just nu är jag mest arg på henne för att hon gav upp och för att om det är som de säger så var det så att det började i lungona och det var pga hennes rökning. Hon valde att röka fastän hon visste vad konsekvenserna kunnde bli så på ätt och vis valde hon att utsätta oss, alla dom hon älskar för de här. Så mitt nya beslut är att jag inte åker till sjukhuset för någon som har självförvållade sjukdommar, man har inget rätt att göra så mot dom som älskar en.

Nu ska jag åka till tjörn över helgen med mamma och Lars för att vila upp mig lite, få tänka på något annat. Ha en bra helg allihop

Lång helg

Känns som om jag har haft en långhelg fastän jag inte har det. har varit ledig lördag och söndag och gjorde bara mysiga saker som jag ville, solade lite, läste deckare, drack kaffe och låg i sängen och tittade på tv. Sen på måndagen åkte jag och jobbade lite, och när jag kom hem var min älskade Linnea där och vi drack vin (ofcourse) snckade gammla minnen och hade det allmänt trevligt. Idag var jag ledig igen så jag och Linnea gick på stan, shopade lite, käka god luch och bara myste och snart ska jag upp till tjörn med mamma och bisse. Ska bli klippt och med lite tur blir det sushi till kvälls mat. Det vill säga att jag har haft riktigt sköna dagar!
Dock så har även solen sina fläckar och dessa dagar har innehållit vissa besvikelser, för det första köpte jag ett packet med spirello glass i sommarvärmen, men när jag kom hem så visade det sig att det inte alls var som lösglass sprirellon, jag blev lurad! det var nån annan jävla äcklig glass som såg ut som spriello!

RSS 2.0