Oj oj oj...

Är ju inte alltid så glad i människor, framförallt inte i trånga butiker när man dessutom ska släpa på en klumpig barnvagn. Och för ett tag sedan ledde detta till en gigantisk procentuell höjning av mitt internet shoppande. Har handlat allt möjligt men börjar nu tro att det kanske gått över styr lite när det varannan dag trillar in sms om att jag har paket att hämta och droppen var idag när det kom en avi om ett paket som jag inte vet vad det är. Kan inte för mitt liv minnas vad jag handlat som inte redan kommit. Oj oj oj.... Kanske dags att dra ner??

/ Johanna som med stor spänning väntar på att få öppna paketet!


Att få vara Lion

Denna vecka gör Göteborg sitt bästa för att förmedla till alla att det är okej att vara den man är. Så når Lion själv ville bestämma vad han skulle ha på sig idag tänkte jag inte vara sämre, han skulle få vara Lion på sina villkor. Han valde sina favvo mysbyxor som han fått av moster Bisse, något han kallade sin hockey tröja (vet inte varför) och som accessoar tog han luvan från en vinterjacka som han växte ur för två år sedan. Resultatet ser ni nedan, när han stolt är på väg till dagis.
Kanske ingen kombination jag valt eller skulle välja till mig själv men i alla fall så är han Lion idag, så som han tycker att en Lion ska vara. Och ska jag vara ärlig är jag lite imponerad över att han ens kom på att man kunde använda en luva från en jacka på det sättet, kanske inte världs snyggt men inte värre än dom kalsonger han i ibland ber om att få på huvudet när vi kommer till dagis.


Bajskonflikt

Hade ett intressant samtal med min son här om dagen som hade ett sammanbrott för att hans pappa hjälpt honom spola efter ett toalett besök. Då hade den stora bajsen försvunnit och nu fanns det bara en liten kvar och hur kul är det att spola en liten bajs?? Ibland känns mitt liv lite som ett skämt, så när Molly kaskad kräktes över både sig själv och mig i morse bestämde jag att det var dags att åka till jobbet en stund. Ringde en av mina kollegor och meddelade att jag kommer på ekonomi mötet imorgon :)

/ Johanna som funderar på om hon ska köpa vuxen kaffe på väg till jobbet


Hus

Vi hade lite tråkigt idag så vi åkte och spontan tittade på ett hus här ute på Tjörn. Vi kom sent till visningen då vi körde vilse men det fanns gott om parkering kvar. Underbar trädgård och ett litet tillhörande rött hus som varit slöjdsal en gång i tiden :)


Semester

Har åkt till mamma för att fira lite semester nu när Lars slutat skolan. Vi kom i torsdags men har inte gjort nått, bara varit med barnen, eldat och fixat lite i trädgården.
Nu ligger jag i sängen, ammar Molly och funderar på varför jag inte har nått godis att äta... Inte så genomtänkt, får åtgärda det imorgon. Behöver dock en ny ursäkt då inte kan smuggla in det som hemma..... Får säga att Lion behöver lördags godis, Japp, så får det bli.

Molly har haft lite ont i magen men deckade av hos Lars en stund.
Trevlig fredag alla


Födelsedag

Idag fyller min älskling år. Han fick en ny cykel av sin morfar som han är väldigt stolt över :) och just nu sitter han i badkaret och leker lite med några av sina andra fina paket efter att han ätit glass lastbilen som jag tillverkat. Ganska stolt över resultatet!

Lillasyster blev helt slut av allt ståhej.


Affärsidé

Har en bra affärsidé som är en munspray med en lätt unken lukt istället för den något mer förutsägbara mintiga lukten. Återkommer till detta.

Direkt efter att Molly var född fick jag inte tillbaka aptiten som varit borta hela graviditeten, skönt tänkte jag eftersom Lars bestämt att vi ska börja lite nyttigare/smalare liv nu. Sen kom aptiten tillbaka och det har gått mer och mer utför. Började lite lätt med någon snickers när Lars ändå va i skolan, sen började jag gömma godis på olika ställen i lägenheten. Detta har eskalerat till att jag gömmer det på olika ställen i barnvagnen och när Lars hittar det säger jag bara att jag inte vet hur länge det legat där.... Måste ju vara sen Lion var liten och använde den vagnen... För över ett år sedan. Nu erbjuder jag mig alltid att vara den som springer till affären för att handla mjölk eller annat vi glömt bara för att kunna köpa godis som jag sedan hettsäter på väg hem från affären. Det är här min affärsidé kommer in, för när jag har gjort det kan jag ju inte andas för nära Lars utan att han tycker jag luktar choklad eller mint. Så nu tycker jag att någon kan uppfinna en munspray som inte luktar gott så att alla med lika dålig karaktär som jag kan dölja sitt godis beroende på väg hem från affären :)

Tänkte den kunde marknadsföras som typ: munsprayen till senare för er som saknar självbehärskning nu. Eller kalorier som ingen kan avslöja räknas inte.


Flyttar

Vi har nu flyttat till Ikeas parkering. Lars har efter att han försökt bryta sig in i någon annans bil konstaterat att han inte hittar vår bil. Nu står han mest och pustar och säger " jag vill inte höra ett ord om det här!". Kanske är bäst att jag hjälper honom leta.

Kram från familjen som numera bor vid Ikea. Tur att de säljer både sängar och mat :/


RSS 2.0