Vardagshjälte, martyr och användare av skor

Det tror jag att det ska stå på min gravsten. Idag blev jag nämligan en vardagshjälte (manteln hade hjälp nu Linnea). Jag var och lämnade blod!! som tur är behöver man inte lämna så mycke första gången men ändå.

som tur är hade jag förberett mig med riktiga hårding plåster innan jag åkte dit så att dom skulle veta vilken tuffing jag är. Så alla som vill kan nu få ge mig en present för min stopa gåva till samhället. med lite tur kommer de komma fram till att jag har för dåliga blodvärden för att få vara givare så jag slipper genomleva detta igen. och ni kommer då slippa uppleva mitt martytskap var 4 månad.
Nu ska jag gå och köpa nått gott att äta till berunh för det har jag förtjänat.
Trevlig helg alla

drabbad av Facebook feber och virituella könssjukdomar

Japp, jag har nu börjat att mer och mer se på detta fenomen som en sjukdom. Likheterna mellan facebook och feber är många, kan få en att svettas, skapar ångest, kan göra så man hallucinerar osv. Jag har länge varit med på facebook och har under denna tiden kanske varit inne på sidan ca 5 ggr, jag förstår mig inte på den så det skapar alltid samma ångest att försöka ta tag i det hela. Men idag tänkte jag se skäcken i vit ögat, ta tjuren vid hornen och helt enkelt ta tag i mitt facebook bekymmer. det första som händer är att det kommer upp massa förfrågningar som jag inte vet hur man svarar på. <sen ser jag en flik där det står bilder på Johanna (intressant tänkte jag) eftersom jag inte lagt upp några bilder på mig själv. När jag öppnar fliken kommer 5 bilder på min lillasyster upp. Då gav jag upp och stängde av det hela.

Jag ska ta tag i det men det är bara det att hela grejen skrämmer mig. facebook har gjort att jag potesiellt utsatts för övergrepp som jag inte känner till, sett till att jag inte har en pojkvänn samt mycket annat som jag bara kan ana mig till. I en bok för ett tag sedan läste jag att man även kan byta läggning på facebook, knappt utan att man märker något. Det var samma bok som berättade om det andra som hände på facebook. En tjej visste inte om hon hade pojkvänn för på hans status på facebook stod det fortfarande singel. Tänk om det står det på mig med, betyder det då att jag igentligen aldrig träffat lars!!!! I boken hade en annan person skickat och frågat om en kyss på facebook och kompisen hade sagt ja och vips var dom virrituellt homosexuella. Dett kan oxå ha hänt mig med tanke på att jag aldrig orkar läsa vad som står i rutorna utan bara klickar. Och kyssar behöver ju inte vara de enda facebook övergreppet jag utsatts för, jag kan ju ha svarat på vad som helt, vill du ha facebook sex, eller vill du ha en sexfacebook sjukdom!
    När jag vaknade idag var jag Johanna- 24 år med stadigt förhållande, sjukdomms och förvirrings fri. Nu vet jag inte längre, numera kan jag vara Johanna- ålder okänd, singel men virituellt lesbisk med facebook klamydia och defenetivt förvirrad!

välkommna till en ny vecka av mjöljsyra, ångest och virituell förvirring. Bring it on monday!

Fittast av alla!

Nu var det ett tag sedan jag skrev och sen sist har jag hunnit vara i örebro vilket var ett par härliga nostalgi dagar i min gamla stad! det blev en hel del vin och god mat och med ett klassiskt inslag av mentos provning. Och efter noga grugglande, spottande och smackande har vi kommit fram till att lakris min är den godaste mentosen.

Men nu till den stora nyheten, jag har skaffat wii fit. Fan vad kul det är, det är svettigt och man ser helt mongo ut när man anväder det med det är riktigt roligt. Roligast är nästan rockring spelet när man står och vickar på höfterna, man blir as svettig, magen krampar efter ett par gånger men framför allt gillar jag hur man ser ut som en blandninga av någon som juckar i luften och någon som håller på att få ett eplepsianfall!

Imorgon ska Lars hämta Korven, detta ska bli spännande...
trevlig helg alla

Tyskland

Nu har jag inte skrivit på ett tag för jag tog bilder i tyskland som jag tänkte lägga in med inlägget men eftersom jag är fruktansvärt oteknisk i kombination med ett fruktansvärt dåligt tålamod resulterade detta i att jag satte in telefonen i datorn, provade och trycka på en knapp och när det inte gick som jag ville utstötte jag någon form av avgrundsvrål, suckade från botten av magen och slände dramatiskt ner pannan i skrivbordet för att vänta på att Lars skulle fatta vinken och hjälpa mig. Det gjorde han inte och eftersom en av mina många possitiva egenskaper är envishet så skriver jag nu inlägget utan bilder.

Resan var jätte mysig, en riktigt bra sätt att fira ett år. På dagen åkte vi till mormor och morfar för att hälsa på samt låna en spritvagn aka en dramat. sen gjorde vi i iordning en jätte mysig picknick till båten och gav oss iväg. Tog en drink i baren och sen gick vi till hytten och åt vår picknick och drack massa vin sen sussade vi sött. klockan halv 5!!!! väcker mig lars och tycker att vi har sovit tillräckligt och som den goda flickvänn jag är rullar jag ur sängen och sminkar mig i en form av komatillstånd. Frukostbuffen var underbar! jag valde att rikta in mig på amrikanska plättar med sirap samt bacon, en ganska god blandning, ledde visserligen till ett illamående resten av dagen men det var det väl värt. Resten av resan åt vi gott, schoppade sprit samt massa svampbobsaker till min samling. så på det hela taget en jätte mysig resa.

Trevlig helg!

RSS 2.0