Ska man vara fin får man lida pin

Jag har haft en nära döden upplevesle...... ja, igen! Jag har ju inte alltid varit den smidigaste flodhästen men idag lyckades jag översaka till och med mig själv. Jag skulle göra mig lite fin och tänkte vaxa mig. Satte in vaxet i mickron och öppnade senare för att se om det var klart, jag rörde runt och här kommer det magiska jag lyckades med. Jag skvätter ut kokande vax över magen och bena (vilket gör skit ont trotts att man har kläder på sig) föröker stoppa det onda med handen vilket gör att jag får vax där med, det droppar sen ner på mina fötter. Vaxet bara bränner och jag får inte bort det, försöker då stoppa ner handen i ett vatten glas som naturligtvis välter. Så där står jag och har lyckats täcka både mig och golvet med vax och vatten... och ont gör det. Det gör fortfarande ont som tusan! Fast bara på min tumme som råkade värst ut. så nu tänker jag aldrig mer vaxa mig, Från och med nu ska jag leva hårig som en grott människa! Nu ska jag ta min smärta och sätta mig framför tv:n och tycka synd om mig själv

Kultur

Jahop, då var det dags igen. Göteborgskalaset har börjat, eller göteborgs kulturkalas som det så fint heter nu för tiden. Så alla mina finkulturella vänner, nu är det bara att leta upp era baskrar, ciggariller och ta fram  det kulturella vinet och köra. Det är nämligen så att så fort man pratar finkulturell tänker jag på fransmänn som sitter i en rökig källare, lyssnar på deppmusik och är konstant påverkade av rövin. Så det är det jag ska göra denna veckan. Afterwork och Madonna förra veckan var bara uppvärmining till vad som ska äga rum!

Och Malin... jag beundrar dig för att du gör bort dig så att den gråa massan ska slippa begå dina hjältemodiga misstag. Tycker du är underbar trotts skam och gym byte ; )

RSS 2.0