Fixat

Vi hade för ovanlighetens skull lite tid över så vi passade på att klä om stolarna. Vi har hunnit med hälften i alla fall. Från färgglatt blommiga till svarta :)


60 års kalas och japanskt sex

Var nyligen på 60 års kalas. Mina mest underbara tvillingar fyllde 30. Vaknar på morgonen med huvudvärk, vet att det är migrän men tar ändå två huvudvärkstabletter i hopp om att det mirakulöst nog ska fungera, det gör det inte. Konstaterar för tredje gången sen jag fick Molly att det suger att amma eftersom man inte får amma på 24 timmar efter att man tagit migränmedicin. Surar men tar inte medicinen för mollys skull. När jag hoppar på spårvagnen känner jag hur mitt öga börjar vattnas av påfrestning av migränen. Så när jag kommer fram inser jag att jag börjar se ut som ringaren i notredame (och att jag glömt mina konversationskort till en fest där jag inte känner någon av typ 30 pers!).

Det var jätte trevligt! Tahani och Rania är två helt fantastiskt underbara personer som man bara inte kan låta bli att älska. Även mina bordsdamer var jätte trevliga men när vi kom till middagen hade mitt öga svullnat upp ordentligt och så är de röda och blanka. Inser vid middagen att detta inte ser så bra ut.... Allra helst inte när gp just skrivit om den stora nya japanska sextrenden där man slickar varandras ögon vilket lett till massiva ökningar av ögoninfektioner. Så där sitter jag med mitt svullna öga och utan konversationskort och tänker att alla antingen tror att jag håller på mycket med japanskt sex eller att jag knarkar. Känner att jag måste förklara mig. Som tur är bara skattade mina bordsgrannar.

Får åka hem för ögat nästan svullnat igen helt, tur att jag ska ta treans spårvagn för det är den som han brukar åka, han som andas gas i plastpåse så jag kommer inte se ut som den enda knarkaren.

Johanna/ som funderade på om hon skulle halta lite med för det är bättre att se ut som quasimodo än en knarkare :/


Konstaterande

Lion: hur många barn har du?
Jag: två, jag har ju dig och Molly.
Lion är tyst en stund och säger sedan: och pappa.
Så jag antar att jag har typ tre barn nu??


Mycket plats över i huvudet

Sen jag blev med föräldraledighet så har jag mycket utrymme över i huvudet som annars används till jobb saker. Detta resulterar ofta i att jag försöker lösa omöjliga problem med omöjliga metoder. Kan inte hjälpa att jag tänker det, det bara ploppar upp. Senast gällde det översvämningarna i Europa, funderare på om någon tänkt på att de kan köpa in enorma mängder ris (som ändå har en ganska bra uppsugningsförmåga) och använda det till att bli av med allt vatten. Då skulle man ju visserligen ha ris överallt men man skulle kunna bygga gångar i det så istället för att folk skulle riskera att förlora sina hem så skulle de få leva i en jätte ris labyrint..... Behöver verkligen få börja jobba snart, känner att när dessa idéerna kommer så kan det inte vara bra.

Och idag var det sommaravslutning på dagis. Alla hade med sig fika, så först skulle man gå poängpromenad, sen skulle alla barnen sjunga och efter det skulle alla fika tillsammans. Poängpromenaden var helt klart inte ordentligt uppstyrd, föräldrarna fuskade öppet genom att hjälpa sina barn med frågorna men inga disciplinära åtgärder vidtogs. dessutom fick alla barn medalj oavsett antal rätt.... Lär ju inte leda till någon större lust att höja prestationen. Sen sjöng alla barnen... Nej just det, ALLA barnen UTOM mitt barn som istället valde att stå och sura en bit bort. Sen var det fika med de andra... Nej just det jag varken hämtar eller lämnar på dagis, har inte varit på ett enda föräldramöte eller andra tillställningar sen Lion började på dagis så jag känner ingen. Men i övrigt var det en väldigt trevlig tillställning

/Johanna som funderar på att kanske försöks dra ner på ironin innan Lion blir så stor att han förstår vad hon säger och blir enormt prestations inriktad.


Varberg

Har passar på att hälsa på Lions moster Bisse, eller BicepsBisse som hon vill att vi kallar henne numera. Har varit så skönt att åka bort lite, träffat stora delar av familjen och bara slappat. Kom igår och åker hem ikväll, funderar bara på när. Nu ska jag och Lion bygga lite lego sen gå och möta upp BicepsBisse på jobbet :)


Tjejkväll

Lars och Lion har åkt till Tjörn för att åka båt och dyka så jag och Molly har tjej helg. Jag måste börja öva mig i tid för jag känner mig lite osäker på hur man är mamma till en tjej. Vi har inlett kvällen med ett twilight maraton (köpte hela boxen för att vara på den säkra sidan) och som ni kan se nedan är Molly ett förträffligt sällskap....


RSS 2.0