Miss Li

Har jobbat som ett djur hela veckan, ändå har jag inte lyckats lösa alla problemen. Men men, det får väl bli min sorg nästa vecka för nu är det helg. Igår var jag på Miss Li och tittade, var en bra konsert men en sittplats hade ju inte varit fel. Men det var bra musik, stårlande sol och ölen efteråt satt inte helt fel.

Idag har jag inlett min dag med att gå på systemet. Har ju trotts allt lovat att förse Malin och Per med alkohol ikväll i utbyte mot en mat bit. Ska bli sååå himmla mysigt med grillkväll! Dock fick jag skynda mig från systemet för alkisarna som satt utanför slängde väldigt lystna blickar. Då inte efter mig utan efter min baginbox.

Nu ska jag ut i solen och läsa lite deckare innan jag ska iväg.

Ha det gött

Slapp helg

Har haft en riktigt slapp helg. Lars åkte i fredags så det har varit lugnt och skönt. I fredags gjorde jag bara lite god mat, satt lite vid datorn och sen kröp jag upp i min fotölj med en bra deckare. Med andra ord en riktigt skön fredag. På lördagen tog jag det lugnt på dagen och sen bjöd jag in mig själv på middag hos mormor och morfar, de är alltid lika mysigt att komma dit. Jag bjöds på räkor till förrätt,  plommon späckad fläsk karre till middag och jordgubbar med glass till efterätt.

Idag stack jag till mitt gammla jobb och bjöd på lite fika och satt och tjötade med mina töser ett tag. Imon drar den hårda verkligheten igång igen. Känns så där kul för jag har ett uppdrag i ghettot imon. Jag vet inte hur man kommer dit och jag vet inte hur jag ska kunna hålla den avtalade tiden. Men är jag inte hemma vid 20 imon kan ni väl skicka ut hundarna efter mig?

Nu ska jag hoppa in i duchen sen mysa ner mig i sängen.

Kramar

Röd dag

Idag är det en röd dag men inte vilken röd dag som helst utan den första dagen i mitt liv som jag MÅSTE vara ledig på röd dag för att det inte finns någon på jobbet. Snacka om vuxet. Men imon är det första dagen som jag är ensam på jobbet, så jag kanske behöver vila upp mig idag om jag ska överleva imorgon. Är lite nervös måste jag erkänna för det är precis på gränsen att det går ihop imon så om det händer nått kommer allt att rasa, spännande.

Annars så har det inte hänt så mycket. Det enda jag orkar att göra nu när jag börjat nya jobbet är att jag jobbar hela dagen. Sen åker jaf hem och äter. Efter det går jag typ och lägger mig. Orkar helt enkelt inte med något annat.

Lovar att skriva mer när jag hittat mitt liv igen
Johanna

Postitotek

Detta är mitt sätt att hantera det nya arbetet. Innan hade man ju kartotek för att hålla reda på saker, nu finns precis allt jag måste veta, göra, tänka och eventuellt göra senare på post-it lappar. För att hålla reda på vilka saker som jag har tagit tag i sparar jag dessa lappar i mitt postitotek. Detta är igentligen en tom liten frukt ask, får se hur detta system kommer att fungera i längden... är ganska tveksam till att det är en bra ide. Lovar att tala om lite mer om hur mitt nya arbete går men just nu är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig snart.

Pussar

Ajsing bajsing lilla katt

Jag behöver lite tipps. Jag behöver göra mig av med en katt utan att min pojkvänn märker att det är mitt fel att den försvinner/dör. Få djur har jag hatat så mycket som detta djur, har mina misstankar om att den är en reinkarnation av Hitler. Som att det är kattsand ÖVERALLT! Jag skaffade matta för att sanden skulle lossna från honom när han går ur lådan, då började han doppa sig i vatten så sanden fastnade på hela honom och sen kan han fritt sprida den i hela lägenheten. Han har till och med lyckats så ner sand mina flytt kartonger så det första som kommer hamna i den är kattsand. Så om någon har ett bra tipps på hur jag kan få det lilla djävuls djuret att magiskt försvinna vore jag tacksam.

Till råga på allt är jag snor förkyld (första dagen på jobbet) Jippi! Kan inte träna, och snyter mig 1 gång i minuten. Typ livets sätt att säga ha ha, där fick du för att du fick ett jobb!

Over and out

Fest och söndag

Iadg ska jag på fest. Har köpt ett par jätte fina nya skor men jag har inte berättat om dem för Lars än så jag kan inte ha på mig dom. Får se om jag kan samla mod ikväll när han är full så kan jag ha på mig dem imon på Mathildas konfermation. Men idag fyller Mathilda (min jobbarkompis) år så vi ska dit på kalas. Är sådär sugen efter att ha jobbat dygn och sen tillbringat typ 3 timmar på IKEA där jag bråkat med Lars om färger och inredning till nya lägenheten.

Sen såg ni överskriften och nej tokstollar, jag vet att det inte är söndag dock efterlyser jag en viss söndag. Det var nämligen så att för några år sedan införde mina systrar något som de döpte till babbe.söndag. Tror den varade en kvar varje söndag där de bara drog massa "din mamma" skämt. Vilket var extra kul hos oss eftersom de har samma mamma. Så Deken och Bisse, återinför gärna denna igen, saknar era dåliga skämt.

Party dags!

Jobb och första kartongen packad

Jahop, då har man packat första kartongen. Jag vet att det är långt kvar men det är ett måste då jag kommer ha häcken full närmaste tiden... jag har nämligen fått en projektanställning över sommaren, kanske ända fram till december. Ska jobba i backa som typ samordnare. För första gången i mitt liv ska jag jobba måndag till fredag, väldigt vuxet. så nu måste jag gå och köpa nya kläder, måste ju vara väldigt affärsmässigt klädd på mitt nya mycket affärsmässiga affärsarbete.
Och som att inte det var nog så har jag fått mitt första god man uppdrag + flytten. Så om ni inte hör av mig på ett tag så är det för att jag ligger i ett hörn och gråter av stress.

Och idag ska Bisse gå och hämta min nya tele så jag kan få den på söndag! tack älskade syster!
Nu ska jag fly till uppsala för några sköna dagar med Linnea.

Ha det gött så länge

Rumpan bar och bränder

Hej!
Om ni undrar varför jag inte har skrivit på ett tag så är det för att min stackars älskade dator är på lagning :( Känner mig väldigt naken utan den men det är väl en vane sak. fler som tydligen inte har samma problem med nakenhet som jag är dom byxlösa. jag vet inte vilka det är men när jag satt i brunnsparken igår kom det av två skolklasser utan byxor. Det vill säga att de bara hade linnen, skor och kalsonger/troser. Vissa av dem hade varit lite fyndiga och valt roliga troser, de lite mer ostrategiska hade valt spets troser. En tjejs var nästan genomskinliga så jag funderade på att erbjuda henne mina troser istället eftersom jag hade ett par där det stod I am på framsidan och fabolous på rumpan. Trodde det var ett klass skämt men senare ser jag en mamma med barnvagn... oxå byxlös och efter det en pappa i bara kalsonger. om någon vet varför det var byxlös dag igår får ni gärna informera mig för jag har inte en aning men jag hänger gärna på nästa år.

Man vet att man vant sig vid stats livet när det kan stå 3 brandbilar, 2 polisbilar och en ambulans precis nednför ens öppna fönster utan att man hör det. var tydligen en lägenhetsbrand i mitt grannhus. nu hade Roffe varit väldigt arg på mig om han visste att jag fortfarande inte satt batterier i min brandvarnare. Men när Lars kom hem och undrade vad som stod på tittade jag ut genom fönstret och man kunde minst tro att någon bomohotat mitt hus för jisses vad utryckningsfordon det fanns där.

Nu ska jag iväg på en tre timmar lång maratonträning med Malin. får väl se om jag kommer hem levande.

Puss puss

Ps Grattis till era nya lägenheter Linnea och Bisse

RSS 2.0