Lite eldorado

Hörde här om dagen ett helt underbart uttryck. Vi pratade om vad vi brukade laga för mat när vi var studenter, min favorit var en burk krossade tomater och en burk skivade champinjoner och lite kryddor, och vipps så hade man soppa i flera dagar sen. Då sa en kompis "ja, man har ju levt lite eldorado", är inte det ett helt underbart uttryck?

Har varit en lugn dag, har varit och letat lite kläder på stan samt presenter. Fick köpt lite kläder men inga presenter... hittade inget tillräckligt bra, får ta tag i det på tisdag igen. Nu sitter jag ensam och övergiven här hemma. Skulle ha varit i stockholm, men eftersom jag är lite sjuk igen så har jag blivit lämnad ensam kvar. Lars skulle passa bra i krig, där brukar man med lämna gammla och sjuka bakom sig för att de troligen kommer dö ändå. Nej, jag får väl se fram imot kalaset som jag är bjuden på om två veckor, men med min tur så har jag väl blivit sjuk igen.

Tror det blir lite slappt tv tittande, sedan en tidig kväll i sängen.

Trevlig helg alla. kram

Oreda

Nu var det länge sedan som jag skrev men jag har varit sjuk och utomland så jag har inte kunnat skriva. Den goda nyheten är att det inte hänt så mycket senaste så ni har inte missat något av mitt viktiga liv. Hela min lägenhet är i oreda igen. Eftersom jag och Lars aldrig kan enas om hur vi ska ha det så har vi nu dragit ut alla våra möbler och saker och ställt dem i mitten av rummet igen så ska vi börja om. Börjar nu bli ganska trött på att leva i ständigt kaos men jag är ju nästan aldrig hemma.

Nu ska jag färga håret mörkt (är ju höst) och sedan slänga mig på soffan,

kram

RSS 2.0