Fan va varmt!

Idag är det hisskligt varmt där ute. Försökte sitta utanför jobbet och läsa en liten stund i solen men efter 10 minuter böjade det brännas (fatta jag är vit) och jag svettades som fan så jag fick gå in. Annars händer det inget idag, inte en enda kund på hela dagen, inte ens ett ynka telefonsamtal. Så nu sitter jag tittar på Stockholm maraton, inte jätte spännande men funkar. Funderar på om man kanske skulle ställa upp. Glad Lars kommer bli när jag meddelar att våran nya paraktivitet är att träna för maran 2010! Kanske ska mjuka upp honom lite först som kanske ta honom på långa promenader och små joggingturer. Men ska nog vänta lite med tanke på at jag just berättat för honom att vi ska ut och kampa för alla förälskade män visar sin kärlek på det sättet. Ska vi tälta och han ska skuta djur att grilla och plocka bär att äta åt mig och plocka lite vilda blommor så jag känner mig älskad på riktigt.

Dags för hyllningar

Som många av er vet har jag en vadslagning som gäller wow, tänkte nu bara medela er alla att jag snart är level 50. Jag säger till lite innan så ni hinner förbereda era diplom, blomster arangemang eller hyllningstal som ni eventuellt kommer vilja hålla till min ära. Dock blir jag ju inte lvl 70 som är det igentliga målet men om man ser lvl 70 som en högskoleexamen kan man litegranna se lvl 50 som studenten.
Annars händer det inte så mycket, jackten på ett par rosa snickarbyxor verkar gå vidare då det verkligen inte går att köpa någonstans. Hur ska jag någonsin kunna bli den händiga kvinna jag vet att jag är innerst inne om jag inte har ett par riktiga snickarbyxor? fast för att bi det behöver jag även en såg och det verkar ju vara lite lättare att hitta så jag kanske ska börja med det. Undra om det fins lila sågar?
    Sist men inte minst så ska jag ut på present jackt idag. Lars fyller ju snart år så jag antar att det är dags för mig att ge mig ut och leta presenter. Mest tror jag att han ska få saker som jag ingentligen önskar mig, inte så snällt men en av många fördelar med att vara prinsessa.

kramar

Parlivet och starka röror

Hej!
Har just suttit och tittat på Sverige pussas och kramas där Björn (min björn) talar om hur lycklig han är för nu när han har blivit dumpad så är han så fri, han kan tillexempel göra starka röror som han inte fick för sin förra flickvänn. Då kom jag på hur mycket jag saknar singel livet. Jag har blivit en torrboll! har inte gjort en enda stark röra sen jag träffade Lars!! Och det är inte bara det, alla mina roliga projekt verkar ha försvunnit ihop med mina fria dagar. Jag har inte gjort några nya ritningar på sockerslott, inte byggt en prinsesskoja men framför allt inte gjort en enda stark röra! Jag visste det, att det var såhär jag skulle sluta mina dagar, så fort man ger upp det fria livet så går det utför! Jag är riktigt upprörd så jag tror att jag behöver ett projekt, eventuellt ska jag köpa hem massa starka saker och se om ja kan få fram hur man gör den starkaste röran av ALLA! eller nått annat, som att åka och köpa lite virke och bygga om hela lägenheten till ett sjörövarskepp! Har en känsla av att jag hade haft fler bra iddeer om jag bara hade fått min mantel. Är det långt kvar Linnea?
Nu ska jag fundera vidare så hörs vi snart, och vem vet, då kanske jag har det bästa receptet på en stark röra någonsin!

YAYA!

Bättre få en stock i benet än att inte få stock alls

Som sagt, det art ju brölopp i helgen och jag måste säga att det hela var riktigt lyckat. Var visserligen tvungen att träffa delar av min pojvänns familj men det mesta brukar ju gå ganska bra bara man håller andan och ser glad ut. Jag och Lars fick tillfälle at träffas för en gång skull och kunde bara mysa hela helgen. Själva bröloppet var varckert, även om jag har väldigt få vackra bilder från det, finns nämligen en ovana i min familj att göra grimarser så fort man är med på bild (lovar att lägga in bildbevis senare). Brölopps festen bjöd på god matocg dryck samt en hel del suspekt sällskap. Alla flickorna Utsetn hamnade i sitt vanliga festtillstånd men vi ser de som att bjuda på sig och tog en för laget helt enkelt. Senare på kvällen ska jag ha ringt Linnea och förkunat att jag fått en stock i bennet (en stor flisa) men som hon sa, bättre att få stock i benet än inte alls (tyckte jag var kul). Skall även ha ringt johanna och låtit lite lätt papanoid och vilse på de stora gatorna i den kungliga huvudstaden men sagt at det inte gjort nått för att jag hade en straff pinne.. keep it coool, och lagt på. Bjuder på den med.
Ha det gött!

Gött mos!

Här i göteborg är allt gott mos! solen skiner (jag har fått lite färg), sommaren är här och jag har snart jobbat mina 25 dagar i sträck så jag får vara ledig i 4 sen, det ska bli underbart. Då ska jag bege mig till den kungliga huvudstaden och gå på skansen på brölopp. Neturligtvis nu när man får gratis inträde tänker jag smyga dit lite tidigare för att titta på alla de små söta djuren! älskar zoo av olika slag. Det mest spännande just nu ska bli om jag forfarande kommer i kläningen jag köte inför bröloppet, annars skulle man kunna säga att det typ är lite kris. Sen har jag ju inte gått in skorna som jag köpt tills dess heller, jag tvivlar starkt på att jag överhuvudtaget kan gå i sånna skor men jag få väl ta ett redigt tag i lars så att så lite tyngd som möjligt ligger på mina egna ben.
ha de gött. karmar

Nostalgi och bittra minnen

Satt och surfade lite och råkad snubbla över en video med Lady lovely locks. Denna serie har jag nog inte sett sen jag var typ 6 år eller nått, till skillnad från my little pony och andra srier som fanns när jag var liten försvann denna kvalitets serie med min generation. Jag tyckte att det var jätte kul och smsade min syster som inte var lika glad, visade sig att det låg många bittra minnen där. Som att jag kanske råkade säga till mina föräldrar att Angelica önskade sig den mörkhåriga dockan. Nämde dock aldrig att det var den onda karaktären i serien och att jag bara sa att hon önskade sig den därför att det minskade risken för att jag skulle få den fula dockan så jag kunde få den fina istället. Och mycket riktigt fick jag den fina blonda dockan som hade hvudrolen i seren och angelicka den onda fula. Sen kan det även vara så att vi fick likadana hästar till dockorna och att jag råkade dra av vansen på min och sen hävdade att det var angelicad häst så jag fick leka med den hela. Till mitt försvar vill jag dock säga att i serien tillhörde den hästen min karaktär och man ska inte blanda hur som hest så jag förtjänade den hela hästen. Så nu fick jag ett sms av Angelica där det stod att hon minsann inte va bitter!
Hur ska man nu ta sig ur denna onåd? kanske ska se om jag kan köpa en begagnad docka nånstans och ge henne. ha det gött!

RSS 2.0