Sex som en elefant?

Idag har jag skolkat, orkade bara inte med föräldrakursen! Allt jag gått på hittills har ju ändå bara gjort min skräck ännu större. Detta är den enda gången i mitt liv som jag tror att information om något varit till min nackdel.
Jag har även hunnit med en snabb sväng på bokrean, så jag kan meddela att för alla som vill lära sig ha sex som elefanter är bokrean en hitt i år. Jag hittade nämligen en bok om kamasutra (om det nu stavas så) där det fanns ställningar som elefanten och flygande tigern. Tycker inte att elefant ställning låter så skönt men ibland kanske man får ta en för laget, man kanske kan avrunda med lite flygande tiger för att lätta upp stämmningen. Funderar på att göra en egen bok, kan ju inte va så svårt, i den tror jag att ställningarna döende zebran, halta draken och biffiga mullvaden ska ingå.
Sist men inte minst så har vi en magbild framifrån som efterfrågat, dock ingen bakifrån, det var lite för depprimerande.


Helg!

Nu är det helg igen. Det har varit en väldigt skönt, lite lättare att slappna av när man bara jobbat halvtid hela veckan och sen så kommer helgen. Så fredagen var lugn, myste hemma med Lars. På lördagen trottsade min underbara syster stormen och kom till göteborg för att klippa familjen Utsten/Ekenbrunn. Dock övergav oss Lars ganska fort för att åka till min pappa och köra snöskoter, så när Bisse åkt myste jag med datorn i knät framför tv:n resten av kvällen. Men nu är även denna helg snart över och det blir trevlig vardag igen, Jippi yey! börjar måndagen med jobb och barnmorske besök, blir säkert trevligt!

Trvlig söndag alla

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Tänker nog inte fira mer än att vi lagar lite extra mysig middag här hemma och har en lugn kväll tillsammans. Senaste tiden har varit kugn, hade kalas där jag valde att ha allt hembakat.... det var dumt för när det bara är tre månader kvar och man redan börjar få lite ont i kroppen är det inte att rekomendera att stå upp och baka i ca 10 timmar. Jag hade sååå ont sen! men det vart gott och det var en väldigt trevlig kväll (kvällar) hade familjen en dag och mina vänner en annan.

så här såg utbudet ut, i mina olika (väldigt vacka) muffinsburkar fanns det flera olika sorters kakor.

Jag har en vänn som jag har lovat att lägga ut bilder på magen (förlåt Linnea att det har tagit så lång tid). Delvis ska dessa bilder läggas ut för att Linneas mamma ska kunna tala om för mig om det är en flicka eller pojke. ALLA, utom några enstacka är helt säkra på att det är en pojke, och alla knäppa tester på nätet säger att det är en pojk, så nu ska det bli skönt att äntligen få veta. Men såhär Linnea ser jag ut i vecka 28



Jag lovar att meddela er andra om vad svaret blir!

Ha en bra alla hjärtans dag!

Kramar Johanna och Molly... eller kanske Lion

Föräldragrupp

Så var det dags för ännu ett graviditets straff. Det är nämligen så att man ska gå i föräldragrupp när man ska få sitt första barn. Det skulle kunna vara trevligt och lärorikt men med min vanliga tur så kommer jag bara hamna med massa knäppskallar som typ vet allt eller värnar om miljön och därför tänker virka alla sina blöjer så de kan återanvändas. Denna kurs ska börja imorgon. spännande, spännande.

Annars så lunkar livet på som vanligt. Var med pappa på Johanssonskrog idag. Vilket nöje att bli bjuden dit. Det är ett lunchställe som har massa buffe mat, både husmanskost, suchi och kinamat. Prima för en storätare som jag! Tack pappa. Sist men inte minst så måste jag meddela att jag har en helt underbar vänn. Hon var just och hälsadepå, när hon har gått kommer några minuter senare ett sms, där hon varnar mig för att det är halt i backen så jag ska vara försiktig för hon höll på att halka. Nu kommer det bästa, hon förklarar att hon inte halkade så det är bra med henne, men killen bakom henne halkade, men jag ska inte oroa mig för det gick bra med honom med! Hon är underbar, skönt att vissa ännu inte känner mig så väl att de fortfarande tror att jag bryr mig om andra människor.
Nu ska jag mysa till det lite på soffan.

RSS 2.0