Träning

Tränade igår och det höll på att bli min död. Skulle köra bodypump, body combat och avsluta med lite skön zumba. Johanna var med och vi skulle köra våra tre tre pass på raken. När vi är på väg dit säger Johanna "seriöst, vi kommer ju dö på riktigt" och hon hade inte helt fel, när vi kom till tredje låten på första passet lutar hon sig fram mot mig och viskar "jag kan inte stå längre, mina ben bara skakar och viker sig". När låt fyra kom hade hon så ont i armarna att hon inte kunde lyfta sin vatten flaska och fick därför förbli törstig. Mina ben skakade också ganska bra och när vi ligger på golvet för att göra situps och befinner jag mig närmare döden än livet vrålar tränaren "detta tar på era kärlekshandtag! Kärleken behöver inga handtag!!!!" då hade jag så ont att det enda jag kunde tänka att Lars antagligen skulle föredra mig med lite hull än i rullstol. Jag hade aldrig orkat så mycket om det inte var för tränaren, han skrek på oss hela tiden så jag vågade inte sluta, men jag tänkte det.... när han skrek "detta är priset vi betalar! för att få kroparna vi vill ha! när de andra slutar fortsätter vi" tänkte jag NEJ! jag har velat sluta för länge sedan! och när han skrek "fortsätt, ingen slutar på mina pass! det är nu ni får rumpan som gör att folk vänder sig efter er på stan!" tänkte jag I DONT CARE! låt mig bara dö!
Hur vi överlevde combaten och zumban vet jag inte men håll hade jag. Trotts det hade jag ganska mycket energi kvar sen så jag gick till gymmet och tränade lite extra mage...

Så idag, dagen efter har jag knappt kunnat gå. Konstigt nog känns överkroppen ok bortsett från att jag är lite öm mellan skulderbladen.

ska snart ta min sargade kropp till sängen, får se om jag lever när jag vaknar imon : )

Bantning

Jag och Lars bantar just nu, därför har jag varit tvungen att hitta nya ställen att gömma alla mina godispapper på. Så om någon undrar varför jag numera har kolapapper i alla fack på väskan, i mitt sminkbord och i troslådan så vet ni varför. Så man skulle kunna säga att bantningen går sådär för min del.

Jag har även en ny toalett plan. Sist när Lars glömde fälla ner ringen så tejpade jag ju fast den, och jag måste säga att resultatet var ganska bra, men nu har det börjat igen. Så nu ringer jag honom ca var 5 minut och talar om att jag är kissenödig men inte kan gå för NÅGON inte fällt ner ringen. Förhoponingsvis blir han så trött på mig att han kommer fälla ner locket bara vid tanken på alla mina jobbiga samtal..... men ska för säkerhetsskull skicka ett par "fortfarande kissenödig" sms också.

Helg Nu är helgen över. Gick så himmla for...

Helg Nu är helgen över. Gick så himmla fort! I lördags var jag nere o firade min älskade bror (aka småtting) som fyllde 20. På söndagen var det ullared som gällde, var trevligt men det gör att man inte känner sig så utvilad när måndagen kommer. Fick också lite kluringar i helgen som man kan fundera på. 1 skulle du helst (om du va tvungen att gå i det hela dagen) ha lite kiss i skon eller mycke bajs på utsidan av den? 2 skulle du helst ha massa snorkråkor från världens äckligaste person runt munnen eller dennes bajs i örat? Kanske någon som vill svara på dessa funderingar eller bidra med något eget?


Bling!

Nu har min lilla syster varit här sista helgen i sin utbildning. Kommer att bli ganska tomt på helgerna men det ska bli lite skönt att få bort madrasserna som jag haft i vardagsrummet en månad nu. Men innan hon åkte gjorde hon min naglar. så här fina blev de:

Fick till och med BLING! har redan tappat en av mina fina diamanter : ( men det syns knappt. Jag fick även en diamant på tummen, lite dumt kom jag på så här i efterhand. Varje gång jag skriver sms nu (använder ju tummarna på tangentbordet) så tar det mycket längre tid eftersom jag blir distraherad av glittret imellan åt.

Annars har det varit en trevlig helg. Vet inte riktigt om vinet hade förväntad effekt, kanske blev mysigare, kanske inte... minns inte riktigt. Får kanske göra ett nytt försök nästa helg, min bror fyller 20 den 13 mars, får ringa och se vad vinet heter som man får där....

Vin namn=sant. Jag brukar ibland välja vin...

Vin namn=sant. Jag brukar ibland välja vin efter vad de heter eller hur de ser ut, och med ibland menar jag alltid. Anledningen är inte att jag tror det är gott utan för att man får de egenskaper som vinet visar. Ex vinet med ett vildsvin på blir man alltid lite extra vild av (har provat både på mig själv o andra). Det samma gäller tre apor vinet, man blir lite galen o vild av det med. Därför köpte jag idag vinet "gosa" så att jag kommer vara sjukt mysig på krogen imon. Kvinnan framför mig i kön köpte ett vin som hette petit, hoppas hon känner till vinets magiska kraft, annars kommer hon bli tok förvånad imorgon när hon vaknar o ser ut som teskeds gumman. Undra om det samma gäller för öl? Får prova den teorin nästa helg kanske.


Underbara liv, underbara dagr! Har just be...

Underbara liv, underbara dagr! Har just bestämmt att när jag blir gammal ska jag bli en liten busig dam som har lockigt hår, skrattar mycke och busar med grannarna, men framför allt ska jag baka mycke kakor!


RSS 2.0