Favorit i repris

Så var det dags för en av årets favorit sysselsättningar, det är när jag får en ny kalender och får fylla den med planering. Vet inte varför jag älskar detta så mycket men man känner sig så organiserad och duktig! Och som om inte en ny almenacka vore bra nog hittade jag även lite pengar som jag hade gömt för mig själv så jag kunde gå till qlinick och köpa nytt smink. När man gjorde det fick man en hel förpackning med present saker! massa krämer, tuber, burkar och annat... på det hela taget en bra dag altså. Men det kanske jag behöver eftersom jag ska vaccinera mig imon. Tror ni att Lars följer med och håller mig i handen?? inte då, då passar han på att fly stan i ett par dagar så jag kommer få ligga ensam hemma, sjuk och eländig.

Ha det

Sweet sunday

Så var det radn söndag. Jag fattar inte hur helgerna kan gå så fort! Men det är klart, sover man det första man gör när man kommer hen på fredagen, är borta på lördagen... då är det ju bara söndagen kvar sen.
Igår var jag på en underbar indisk tjejkväll. Fick indisk mat och musik. Tack Malin för en underbar kväll... som alltid hos dig, och grattis till den nya underbara lägenheten.

Nu sitter jag och väntar på att Tahani ska dyka upp, vi tänkte ta en promenad runt delsjön och sedan fika lite, blir ett gott sätt att avsluta helgen på. Och vem vet, om jag har lite extra energi kvar så kanske det ill och med blir en bio ikväll?? Nu ska jag slappa lite innan hon dyker upp.

Trevlig söndag alla!

Fy vilken vecka

Detta har varit en hård vecka. Har jobbat ca 10 timmar om dagen (vilket inte är kul när man går upp 5!). Min nya livsstil är helt enkelt inte så kul. Det börjar med att jag jobbar 10 timmar, lägger mig när jag kommer från jobbet, sover två timmar, går upp och äter kvällsmat och fixar lite inför morgondagen sen går jag och lägger mig innan klockan 9-10 igen. Ganska party.

Men nu är det äntligen helg (nu är det snart läggdags för mig) men imorgon så ska jag ha en skön dag på stan, sen ska jag på tjej middag, det ska bli riktigt kul. sen på söndag så vankas det kanske bio... om jag orkar. Känner på mig att nästa vecka kommer bli lite bättre, eller kanske inte, då är det ju dags för det jäkla vaccinet. Hade inte varit någon fara om jag inte sett på nyheterna hur grova nålarna är och hur långt in i armen de sticker dem. Om de kör nålen lika djupt på mig som de gjorde på hon på nyheterna kommer ju fasiken nålen att komma ut på andra sidan... och jag som är nål rädd...

Ja ja det löser sig säkert.

Trevlig helg alla

Kanelbullensdag

Äntligen så är det kanelbullensdag, men vad jag inte kan förstå är varför man har lagt den i oktober? är det inte lite mer sommrigt med bullar. I oktober så hade det passat bättre med scones dag eller nått. Jag ska i alla fall gå imot trenden idag, för idag kommer Tahani och kanske Rania och vi ska baka scones och dricka te som rikiga engelskvinnor. Tyckte det passade eftersom det har varit frost varje morgon denna veckan (typ), då är det bättre med höst fika än bulldag.

I övrigt har det vart en trevlig kväll, Per och Malin besökte oss i fredags och åt middag. Dock hade vi inte hunnit städa så vi fick slänga in alla våra saker i sovrummet innan de kom så nu har jag ett inferno av saker där inne.

Nu ska jag börja ta tag i att städa undan efter fredagen så att jag kan få gäster idag igen.

Trevlig söndag på er alla

RSS 2.0