Prinsessa på riktigt

Efter mycket funderade har jag ännu en gång kommit på lösningen på misär och galenskap nämligen bli ännu galnare och gör det till din fördel. En av mina kära vänners analys av mitt singelliv är att jag lider av prinsess-syndrom, jag står inte ut med några killar som inte ser mig som en prinsessa, eller behandlar mig som det (jag kommer vara singel länge). Så min lösning på det idag är helt enkelt att bli prinsessa på riktigt, har tagit på mig tiaran och hällt upp ett glas vin till mina chokladpraliner, funderar på att snart även leta upp någon form av prinsess-outfit. Kontentan, har gett upp att försöka vara normal, är för mycket prinsessa för det och är hellre ensam prinsessa än normal flickvän. Så till er andra kungligheter önskar jag en trevlig kväll.

Johanna


För evigt mentalt skadad av byn

Småstads idyll? Så fan heller!! De som tror på den skiten har fan aldrig tillbringat en söndag på byn. Efter att nu ha överlevt en halv söndag (kl är två) börjar mitt uppdrag för dagen mer gå från att hitta på nått kul att göra till att fundera ut saker som gör att jag inte vill ta livet av mig. Alla affärer är stängda för det är ju allmänt känt att köpa kläder på en söndag är fördärvligt för en människa, fiken stänger jätte tidigt om de öppnar över huvudtaget så då fanns det noll aktiviteter kvar (för de saker som jag inte räknat upp är inte uppfunna på landet än). Och den som trodde att de i alla fall kunde ha en kul stund på lokala ica misstog sig för de stänger också tidigt, börjar fundera på om detta är en del av en större plan på att banta den svenska befolkningen. Jag har även dragit slutsatsen att antalet som bor på landet minska inte bara på grund av att de vettiga flyttar in till stan utan även på grund av att de som väljer att bo kvar måste lida av en oerhörd dödsångest! Jag har nu varit hemma ett par dagar och under den tiden hunnit se mitt liv passera i revy X antal gånger och all livsglädje har nu lämnat mig. Så dagens läxa är, vill ni leva länge: stanna i stan, undvik jävla landsbygden, då har ni troligen den mentala hälsan i behåll längre.


Rumpan bar

Känner ni lite som jag ibland, att ni missar alla de senaste trenderna. Själv har jag aldrig varit så intresserad och lägger därför sällan märke till när de nya trenderna börjar. Men nu! Denna gången verkar jag vara med tidigt! Dom tror att de kan dölja det nya modet för mig men jag är för smart och observant för att låta detta gå mig förbi och för er som är lite sämre än mig kan jag upplysa er om att årets mode är tros löst. På gymmet de senaste gångerna har ett anmärkningsvärt antal personer bara tagit på sig mina byxor och gått utan att ha trosor under. För få personer för att det ska vara värsta flugan, men för många för att det ska kunna vara slumpen. Jag har alltid trott att vara utan trosor va en sexig grej som man hade, eller inte hade under kjol, men vad e det för sexigt med att ha byxor utan trosor under, det kommer man ju inte åt ändå! Så för alla er mode intresserade har jag bara en sak att säga: även den som byxor har bör gå med rumpan bar!

På återseende Yaya


RSS 2.0