Lever tålmodiga kvinnor längre?

Om tålmodiga kvinnor lever länge kommer jag dö snabbt. Först var det ju mister möbelräknare som trotts mina höga förväntningar på idioti, lyckades överträffa sig själv i dumhet. Han talade hela tiden om sig själv i tredje person som mäklaren. ex. nu ska mäklaren skriva på pappret. Till slut höll jag på att knäcka mig! Pojken va ju helt personlighets klyvd. Han påfreastade mitt tålamod en hel del, men droppen var ändå när jag kom hem igår och inser att ´jag inte längre har någon säng. Då tar Johanna (tänker med tala om mig i tredje person om det är det som är inne nu, man vill ju vara som mäklaren) ett djup andetag och samlar sig, ringer Lars och frågar lungt hur han tänkte nu. Han svarar att vi ska sova åp en tunn 90 madrass tinns vi flyttar.... Johanna bryter ihop. Där tog tålamodet slut. Johanna uppbringar sina sista krafter och undarar om han i alla fall märkt upp sängen, Laars svarar att han alängt alla skruvar i en påse... de kan ju ändå bara sitta på ett visst sätt!!!!!!!!!!!!!!!! Johanna Kommer få sova på 90 madrass sååå länge med andra ord. Så om någon vill adoptera mig så är nu rätta tillfället, jag är ganska lätt övertalad just nu.

Johanna

New hate for you

Jag har hittat ett nytt hat objekt. Stackarn som råkat ut för detta är han som ska hyra lägenheten efter mig, numera kännd som möbelräknaren. Han tvingar nämligen mig att gå tidigare från arbetet för att han ska komma hem till mig och inventera möbler.  Han har dessutom involverat han som har första hands kontraktet, för ALLA måste vara med och räkna möbler. Även om det är ganska troligt att han har någon form av hjärn skada så tycker jag nu så illa om honom att jag en natt drömde mardrömmar om han möbel-inventerings besök.
Jag gjorde honom en tjänst när han fick nummret för att se om han kunde få ta över lägenheten, nu gnäller han på allt... men som han ständigt upprepar... han har faktiskt pluggat det här (det vill säga mäklare) och vad fan är det då? två år på folkhögskola eller? Kanske räcker med IV eller komvux för att få sälja lägenheter och kalla sig mäklare.
Så det jag kommer gå och fundera på idag är olika sätt att vara otrevlig mot honom....förslag??

God morgon till alla er andra som inte är möbel-räknare!

Familje dag på IKEA

Idag har det varit familjedag på IKEA. Vi gick dit för att vi inte kunnat enas om några möbler så nu var det dags att kompromissa och bestämma oss så vi inte ska behöva bo i en helt tom lägenhet. Detta besök resulterade inte bara i att vi inte kunde bestämma oss om övriga möbler utan att vi nu har oenats om de få möbler som vi redan hade enats om. Med andra ord är vi tillbaka på ruta ett igen. Men det är svrt att enas med någon som inte kan ha 68 cm mellan väggen och köksön. Och här kommer det bästa, hans argument för detta är att om någon av hans vänner skulle gå upp typ 100 kilo skulle den personen kanske bli bredare än 68 cm och då inte kunna springa runt våran köksö!! Efter det dök disskusinen om den jävla katten upp igen så nu pratar vi knappt alls med varandra.... Länge leve IKEA!

Freedom!

Äntligen har jag blivit fri. Lars familj var och hälsade på i helgen och tog katt-helvetet med sig hem!!!  Annars så har det varit en lugn helg, fick mina skattepengar som jag valde att lgga på underkläder. Jag brukar alltid ta bh:ar på hm eller lindex typ och nöjer mig med om de passar hyffsat, men i helgen tog jag tag i det på riktigt och gick till en ren underklädes affär, kosta vad det kosta vill. Den lilla söta damen som hjälpte informerade mig lite försiktigt att den bh:n jag hade på mig nu var tre storlekar fel.... inte undra på att de inte suttit så bra. Köpte 2, kostade massor men det är det värt. Min underbara pojkvänn köpte även ett par fina skin pumps till mig! Så nu letar jag bara efter en fin tillställning där jag kan ha dem.

Nu ska jag gå och öppna champanjen och fira att korven är borta!!

Vanligt folk?

Var är allt detta vanliga folk? Idag satt jag på möte och flera gånger när någon tyckte att något verkade svårt så sa dom "men hur ska vanligt folk kunna klara av det här?" Jag tycker att det är något som man hör ganska ofta, frågan är vilka de vanliga folket är, eller snarare, vem är jag som tydligen är supersmart i jämförelse med det vanliga folket. någon som har något svar på detta?

Idag skulle jag träffa Tahani och fika lite, var svin trött. Så när jag druckit halva kaffet kommer det ut tre killar från fiket och går förbi uteserveringen. Ha, ha tänkte jag, killer som tror att de är snygga bara för att de har tönt kläder och har så flottigt hår att de bara måste bott i stockholm. Varpå Tahani säger o, där kommer ju Zlatan och Mellberg.... snacka om att vara trött om man inte ens känner igen dem!

Kanske är dags att börja tänka på att sova om man ska vara så här förvirrad

Första dagen på nya jobbet

Nu har jag arbetat min första dag ensam på det nya jobbet. Var så nöjd i fredags när jag gick hem för att jag hade lyckats lösa så att allt skulle fungera på måndagen. Första som händer idag är att 3 st sjukanmäler sig!! 3, det e ju helt sjukt. Så från och med nu får man bara vara hemma från jobbet om man ska på sin egen begravning. Så jag slet för att fixa det, när allt var fixat så kollade jag min mail. Där fanns det ett brev om att jag hade 700 fakturor att ta hand om innan klockan ett. Synd att jag såg mailet halv 12 och varje faktura tar ca 5-10 min att göra. jag valde att lösa det problemet med att ta lunch och efter det inte läsa några mer mail. Blir lite mer spänning att gå till jobbet imon när man gör så.

Nu ska jag bara slappa en stund innan jag åker in till stan och träffar Lars för lite lyxig middag på tu man hand.

Kram smitaren

RSS 2.0