Så ensamt är mitt hjärta

"ensam står jag här, så ensam är min oro, men om jag hade en vän...." En av mina favorit scener från lejonkungen. Men även jag (precis som fågeln zazo) skall bli lämnad ensam. Lars skall fly landet. Kurs i Danmark kallar han det. Så om någon är sugen på att komma och sova hos mig så är det helt ok. Lovar att stå redo i dörren med borste och örngott så vi kan ha juddkrig och fäta varandras hår och vad det nu mer är tjejer gör på pjamaspartyn.

Godnatt

Fredag

Shit vad denna vecka har gått fort! Dock spelar de inte så stor roll när man jobbar helgen, men det är på nått sätt ändå lite skönare att jobba helg eftersom man vet att man får mer betalt då.
Var ap-seg i morse så jag tog mig till träningen men kände bara för att köra en timme sen så stack jag hem igen. Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och handla något gott att äta och ha lite mys förmiddag innan jag åker till jobbet???

Trevlig helg alla

torsdag igen

Jahop, då var det torsdag igen. Igår var jag hos Malin, vill tacka så jätte mycket för jätte god mat och vin. Iadg är min ledighet ut så jag ska iväg och jobba lite senare. Känner mig inte så jätte sugen men det ska bli skönt att komma ut lite när man har suttit och renskrivit anteckningar hela dagen.
 Johanna

Förvirringsepedimin

För er som trodde att min förvirring skulle bli bättre har jag ett tråkigt besked, det har inte hänt! Snarare har den blivit värre. Insåg här om månaden att jag misslyckats med att betala hyran, hade helt enkelt satt pengarna på fel konto. Denna månaden gick det ännu mer utför när jag insåg att jag inte ens skickat in mina timmar så jag får lön!!! piss, skit och vademekum!

Igår var ju en stor dag för oss alla (och nej, jag menade inte kronprinsessans förlovning) utan semel dagen! Min underbara pojkvänn kom till jobbet med en semla, mums! Men nu när jag ändå nämn förlovningen måste jag väl ändå kommentera det.... illa, stelt. I hela intervjun där de satt tillsammans kallade han henne för kronprinsessan och inte för Viktoria. Bättre tycker jag om amnnen som spontan friade till sin fru i nyhetsmorgon då han skrapade triss. Nått sånt kan jag tänka mig. Lars har sagt att han tänker sno micken av Pink och fria till mig där, får väl se hur det går med detta.

Och sist men inte minst en hälsning till Linnea. Ett par pinsamma löss är bättre än en stor skam-ko!

puss på er alla

so what, I´m still a rockstar

Har just köpt biljetter till Pink, är jätte nöjd med mig själv. Visserligen är det inte förän i november men det är ju kul att ha något att se fram imot!!

Och Linnea jag har bara en sak att säga innan jag går och lägger mig i fosterställning någonstans. Goggla inte, det finns mycket sjukt där ute.

sov gött alla mina vänner

Förälskelse

Som ni alla vet har jag lätt för att bli små förälskad i olika personer. Allra helst tv och bok karaktärer vilket har lett till en del underliga bråk med dåvarande pojkvänner, ex som när en fick skäll för att han inye var rörmockare (som i alla mcbeal). Dock fick han aldrig veta Ally mcBeal refferensen och trodde troligen att jag tappar förståndet. Nu har jag altså en ny förälskelse. Han är lång, bred, alkis och (suck) alldeles, alldeles underbar! Han heter Harry Hole och arbetar som polis i min nya kriminalserie jag läser, av honom har jag idag lärt mig att det är manligt att onanera i vasken. Eftersom jag Harry är min nya kärlek var jag tvungen att messa Lars och fråga om han var lika manlig så nu tror även Lars att jag har tappat det lilla förstånd som jag hade. För att veta exakt hur manligt det är krävs nog en undersökning.... Jag tror undersökningen om min generation nu är gammal kommer vara trevligare än den om mäns onanivanor i köket men som vanligt tar jag en för laget så att någon av er andra slipper undersöka det. Dock så kan ni ju höra av er om ni känner till något om fenomenet så jag vet var jag ska börja leta. så till alla tjejer: händerna på täcket... och killar: händerna på köksbänken.

Ha en bra start på veckan

Gammal?

Börjar fundera på om jag inte börjar att bli gammal ändå.
Satt vid datorn nu och eftersom jag är ihop med en snus-
mumrik som har narkolepsi tänkte jag kolla msn och se
vilka andra som jag kunde prata med... inga! När jag var
ung och pluggade så var det det som höll mig vaken vissa
nätter att man satt och pratade. har helt enkelt min
generation blivit så gammal att vi har börjat lägga oss vis 1
0 och gå upp 7? måste utföra lite tester på detta. Operation "
gammal generatin??!!" inledd. Kommer återkomma med
lite resultat senare.

Godnatt på er panchisar

Varg buk

Japp, ni läste rätt. Jag håller på att svälta ihjäl så det enda jag kan tänka på är mat och sången från Ronja rövardotter där dom sjunger "hungern river hans varga buk, han vill men kan inte sova". Typ så är det här. Jag har planerat och lagat hela middagen så att allt klaffar perfeckt, men sen råkar jag ha en kanin pojkvänn som tvunget skall ha sallad till maten. Nu står min goda potatisgratäng tillsammans med fläskfilen på spisen och bara väntar på att ätas. Tror ni att jag får äta? NEJ!!! Nu kommer Lars på att han ska ha sallad till så jag får inte äts utan bara sitta här och titta på maten medan han gör äcklig sallad som jag ändå aldrig äter!
Hade jag inte varit så hungrig så hade jag hungerstrejkat mot salladbeslutet men om jag gör det kommer jag nog svälta ihjäl. Så anledningen till att jag skriver det här är att om någon känner medlidande med mig och är rädd att jag ska svälta så kan ni ju skicka lite torr-varor med posten. Alla bidrag motags tacksamt. Och pappa, nästa gång du jobbar i stan kan väl du slänga in en luchlåda genom brevlådan. Till övriga vill jag bara säga att om ni inte kan nå mig på tre dagar har jag helt enkelt svuliti ihjäl, och det kommer bara vara Lars fel!
Kram

Johannas nya stil

Nu när ni såg texten tänkte de lite mer ytliga av er: wow makeover. Lessen att göra er besviken, det anspelade på kejsaren nya stil och nej, jag har inte gått ut naken på stan. Dock här om dagen när jag skulle till ett nytt jobb för att gå bredvid tänkte jag se lite respektabel ut och gjorde mig i ordning på morgonen dock när jag står bredvid min huvudchef inser jag att shit! jag har glömt ta på mig bh idag! genast kännde jag hur brösten blev mycket hängigare och började dansa runt i navelhöjd. Cheeses! skärpning johanna!

Rediga Rolf och jätte rädda Johanna

Jag har hittat en ny idol, hans namn är Rolf, eller som vi som känner
honom lite bättre kallar honom, Roffe. Detta är mannen som äger helt
helt sinnessjukt högt antal brandvarnare, som ringer sin dotters dagis
och fritidsaktiviteter för att se vad de har för brand beredskap, som
 pratar grov göteborska och som kallar alla för goa lirare.

Denna underbara man hade brand övning med oss, han vill att man
ska ha brand varnare minst överallt, släckare och brand filt. Vågade
inte riktigt berätta att min brandvarnare just nu ligger utan batteri i mitt
köksfönster, brandsläckare har jag aldrig haft och ingen brandfilt heller,
eller ens en matta som jag kan använda istället. Sen fick vi se video
där många brann inne och där datt jag ensam och rädd medan den
goa liraren Rolf berättade hur fort det går. Han är numera min nya idol
och ideal man.

Den gyllene guld semlan

När Bisse var här bestämmde vi oss för att äta semla, och då tänkte vi lyxa till det lite extra och köpa från förra årets vinnare av semeltestet. Då skojade jag lite och sa att vi kanske inte skulle göra det för de kanske hade drabbats av högmod och nu var deras semler äckliga. Nu när jag läser åreats semel test så står det mycket riktigt att förra årets vinnare hamnade på en jumbo plats. Då tänkte jag att den kanske hade fått tre fyrar av fem möjliga, men nej. inte två fyrar heller.... och inte en fyr och nu tänker ni (flämt) fick den inga fyrar alls! och dä tänkte ni fel igen för den fick inte 0 fyrar heller utan en överkryssad fys. Semlan gick back!
Nu ska jag och mina lurade smaklökar snart gå och jobba

God Morgon!!

Har haft värsta lyx morgonen. Började med att ligga kvar lite extra i sängen,
vilket är extra skönt med mitt nya dubbel täckte. sen var det lyx frulle som bestod
av kaksmulor med mjölk (aka start mussli), rostad smörgås och gott kaffe. Sen
förstör angelica min morgon. Går som vanligt in på hennes blogg, vilket jag
gör varje morgon och får se världes fetaste mamma. Angelica har ju bett mig
skaffa barn nu, och efter den bilden kan jag tala om att det inte kommer hända.
För alla andra som vill se varför jag satte min lyx frulle i halsen kan gå in på
www.ango.blogg.se.

Nu ska jag diska.
underbar tisdags kram till er alla

I wish every day was negro day

Det måste ju ändå vara en av de bästa film komentarerna detta året, jag ska oxå istället för fantastic börja säga affrotastic. Dessa fina kommentarer kommer från musikalen Hairspray. jag har inte hunnit se hela än men hittills har den varit full med possitiva översakningar. Dock är jag lite fundersam på varför John Travolta spelar kvinna och man inte bara satt en kvinna i rollen istället??
Idag ska jag bara glida runt lite hemma och fixa innan jag ska till jobbet några timmar... är ledig på fredag igen men då får vi dock gäster. Kommande veckan ska jag även ädra inrikting i min bootcamp, den har inte varit för framgångsrik så här långt så de kanske är dags att byta strategi.
have a affrotastic day!

Kriminellt läcker

Hade middag igår. Måste säga att trotts allt kaos så gick det ganska bra. Min tidsplanering funkade inte alls (kanske för att jag inte hade någon) men allt var i alla fall inte klart när gästerna kom. Ändå lyckades vi tillsammans få fram en trevlig tre rätter middag. Förätten var bröd och tsatsiki, chevreost äpplen, fetaost fyllda körsbörstomater, bacon dadlar och citron oliver. Till middag var det permesan och potatos rullar med stek och rödvins sås samt stekta små grönsaker. Och till efterätt var det kladdkaka med hallon och jordgubbar doppade i vit lime-choklad samt fysallis frukter.
Det var dock lite kul att nrä gästerna gått hem kom jag på att jag glömmt servera massa av saker. ex så skulle jag gjort aioli till förätten att doppa brödet i, till huvudrätten glömde jag steka med champinjonerna och till efterätten glömde jag vispa grädden och ställa fram glassen. Ganska skickligt ändå att kunna glömma nått till varje rätt.
Fick många fina presenter, en favorit var en rosa boa som jag nästan blev vackrat i, eller låt oss säga kriminellt läcker i.



nepp, tyckte att det var en lyckad kväll på det stora hela. Nu ska jag strax sticka till jobbet.
Glad alla hjärtans dag på er alla. pussar

Ångest

Iadg har jag varit och tränat med Lars och sen gick vi lite på stan, detta hjälpe lite med min stress men inte mycket. Det är nämligen så att på fredag ska 7 pers äta middag i min lägenhet. Och även om man bortser från att lägenheten mer eller mindre är en sanitär olägenhet så kvarstår ändå problemet med att det är så mycket möbler i den att de nästan inte går att röra sig. Nu tror ni säkert att jag överdriver men jag kan intyga att så inte är fallet. Så min lösning är att byta från alla hjärtansdag tema till hela havet stormar tema. Om någon har en bättre lösning eller lite bra magsårs medicin, var snäll och hör av dig.
Kram

Så var det ny vecka igen

Jahop, då var det ännu en ny vecka. Började veckan med att försvova mig, inte så kul, missade träningen men hann i lagom tid till nästa möte och sen kom min kära syster på besök. Hon klippte mig, vi käkade sushi och sen var det shoping på både stan och IKEA. Vi lyckades även att klämma i oss en semla.

Har även idag insett att det stämmer att tjejer ofta hittar killar som liknar deras pappor. En av mina pappor brukar (när det är något som han tycker är jobbigt) att pusta, frusta och stöna och högt upprepa högt för sig själv: nej, men det blir nog jätte bra! Det var samma nu, något som inte var det minsta problem fick min käre pojk att först börja andas tungt, sen sucka och efter det kom som väntat den höga, upprepade "det blir nog bra, perfect". Ibland blir man bara så trött, orka bli upprörd över små saker. Nej, kanske är det därför man ska försöka träffa killar som ens föräldrar hatar: För det innebär att det inte är någon som ens mamma skulle ha valt i yngre och och det kan ju bara innebära att han inte det minsta påminner om ens pappa. Nu ska jag upp och leta motsattsen till svärmorsdrömmar.
Kram

inget särskillt

Idag är de en vanlig dag. Inget särskillt har hänt. Jag har städet (Lars har inte hjälpt till, skyller på att han jobbat hela dagen), inget ovanligt här altså. Sen åkte jag till jobbet, inget ovanlogt det heller, och sen så har korven hittat på sina vanliga små hyss. Han hittar alltid på hyss så det är inget ovanligt med det, men igår bjöd han på ett nytt trick som heter "ät nya saker" så nu har han kräkts rött present snöre i två dagar, det va lite nytt. Imon ska jag till ams, hoppas att det inte blir samma skräck upplevelse som sist. Vem vet, imon kanske de inte ens kommer skälla på mig, ohhh hoppas! (håll tummarna).
God natt mina kära

Jobb

Sitter på jobbet och väntar på att tiden skall gå, den går dock ganska långsamt för jag vet att när jag är klar här så ska jag till nästa jobb. Eller inte igentligen, slutar här 14 och börjar 16.30 på nästa. Hade hunnit gå och träna imellan efterson gymmet ligger ca 30 sek härifrån men min bror lurade mig och sa att vi stängde 15 så då skulle jag inte hinna så jag har inga träningskläder med mig.
Annars har det inte hänt så mycke. Min syster har lovat att komma och klippa mig på måndag, det ska bli väldigt skönt, känner att topparna behöver kapas lite.
Johanna

Äntligen fredag!

Inte för att det spelar mig någon roll eftersom jag snart ska till jobbet men det är ändå skönt att veta att det är större chans än på en vardag att det är något på tv när jag kommer hem. Jag har just varit och tränat.... det gick piss dåligt, tränade bara en timme och var inte alls på humör. Men nu ska jag äta nått gott innan jag åker till jobbet, tycker jag att jag har förtjänat. Tror det blir lax, potatis och vitlökssås.
Trevlig helg

great bodys arent born, they forged

Tro det eller ej men jag överlevde 3 och en halv timmes träning (kanske bara tre effektiv tid, men ändå). Jag hade träningsvärk när jag åkte till gymmet så frågan är om jag överhuvudtaget kommer att kunna röra mig imon, det återstå att se. Lovar att informera om detta... om jag kan ta mig till datorn. Och när jag säger överlevde så är det det som det handlar om, inget annat för jag kan lova att det inte var vackert. På body jamen tvingades jag inse att jag aldrig kommer kunna försörja mig genom att "shaka mina mony makers", så jag är lessen 50 cent, du får hitta en annan tjej till din video.

Kram fit, Johanna fit

Viktigt medelande

Nu har jag nått viktigt att säga... det är nämligen så att jag har ont i rumpan och lår efter gårdagens bootcamp men ska ändå iväg på maratonträning idag. Så om ingen av er hört av mig inom 24 timmar måste ni börja leta efter mig. Börja då på gymmet och se om ni kan hitta några bylten som inte ser ut att höra hemma där, låter byltet dessutom som någon som kvider av smärta har ni troligen hittat mig. Nu ska jag åka, på återseende (förhoppningsvis).

Pain is now, quiting is forever!!!

Pump it

Jaha, började dagen med lite träning. Jag och Malin (som de hurtbullar vi är) bestämmde oss för att gå på body pump. Kan ju säga att det var ett tag sedan jag var på det.... och det märktes. Men vi kämpade oss igenom, och jag vill påpeka att flera hade samma vikter som vi. Och om jag inte har allt för ont imon så tänkte jag maraton träna lite,får se hur det går med det. När jag hade tränat så fanns det klar mat hemma till mig så jag åt och skulle titta lite på tv. Somnade som en stock... sov gott en halvtimme och nu är jag på topp igen. Kanske behövs om jag ska skaffa barn nu. Min kära syster sa att det inte var någon brådska utan att jag hade en vecka på mig om jag ville, mamma sa att hon inte kunde bli mormor nu, utan att om två veckor skulle passa bättre. Så om jag ska hinna bli gravid (vilket verkar vara min familjs beslut) inom två veckor så kanske jag behöver börja sova middag för jag kommer få ligga i.
Kram

Födelsedag

Har haft en underbar födelsedag, tackvare min underbara pojkvänn. Lars tog mig på fika frukost där vu först åt varsinn smarrig baguett och efter det en bakelse. Sen gick vi och shopade lite på stan, åt en god middag och efter det gar det varit mys hemma hela dagen. Nu ska vi fortsätta mysa så jag ska berätta mer en annan dag istället.
Pussar på er från tant Johanna

RSS 2.0