Mysteriet på storkgatan

Jag (Sherlock Utsten) har kommit ett mysrerie på spåren. Jag skulle ta ut pengar här om dagen och då fanns det pengar insatta under rubriken blodgalss. Jag tolkar detta som att någon läst min blogg, tyckt att jag varit duktig och satt in pengarna... men vem? Trodde det var Malin efterson hon mutade mig med glass här om dagen men nu när jag ringde nekade hon. Så hon kan utseslutas från listan, sen var pengarna insatta 28 så troligen är det någon med löningsdagen 27 vilket minskar gruppen misstänkta något.
Så om någon hört eller sett något runt den 28 som kan vara intressant för fallet kan ni väl skriva nedan.

Johanna Holems (har inte bestämmt vilket dektektiv namn som passar mig bäst än)

Mon Mon

Mon mon på er alla. Sitter här och försöker fundera ut vad jag ska äta till frukost innan jag ska till gymmet?? Är inte sugen på nått men det kommer ju vara lite pinsamt om jag kolappsar på löpbandet. Allra helst eftersom i slutet av löpbandet är det stora fönster mot en stor väg vilket gör att om jag svimmar och åker med löpbandet tillslutet kommer jag ligga prsessad mot glasrutan så att alla som går och kör förbi ser mig. Kommer se ut lite som när husvagnen välter i sunes sommar och alla ligger pressade mot bakrutan.

god morgon

Frukost!

Ahh, jag fick frukost. Jag fick tillslut frukost, han tyckte dessutom lite synd om mig för att jag fick vänta så jag fick lyx frukost. Vi gick till våran lilla franska bagare och åt nybakade baugetter och drack gott, fluffigt kaffe.
Har ju varit underbart väder idag! Så det är svårt att inte vara på bra humör... Nu ska jag försöka få Lars att gå uanför dörren istället för att spela dator.

soliga kramar

Frukost?

Jag måste säga att jag är missnöjd med stödet från mina nära och kära. Här om veckan skrev jag att ni skulle skicka mat till mig så jag skulle klara nästa period som Lars svälter mig. Nu har den perioden kommit och inte en enda matbit i sikte. jag är as hungrig så har ingen skickat mat jag kan få. Lars har matvecka så vi har ingen frukost hemma, så vi ska ut och äta frukost men nu har han bestämmt sig för att spela en instans på datorn. Det kommer ta tid, så jag tänkte åka och äta själv, låter ju ändå inte helt fel med en delikat söndagsfrukost som man äter medan man läser en super bra bok. Då går Lars in på toa så jag inte kan gå in efter honom och hämta mina saker. Så nu sitter jag här och bara vntar på att antingen lukten på toa ska försvinna eller att Lars ska bli klar.... vet inte vilket som kommer hända först men jag vet att ungern tilltar.

Kram från en mycket hungrig Johanna

The winner takes it all

Vad var det jag sa innan tävlingen ens började?? Jo att jag hejade på Magnus, ingen trodde att han hade en chans men jag är grym på att gissa, alla som vill skrivande dyrkande små meddelanden till mig kan lämna dem här nedanför. Dock missade jag själva finalen eftersom jag var på after work med några vänner. Hade dock Malin som smsade resultatet till mig (tack för det vännen).
Idag har jag min käre bror Ludwig på besök, han och Lars skall ut och dricka lite öl. Glöm nu inte att det är att släcka lamoprna en timme ikväll.

Puss puss

Blod!

Igår var en helt galet upptagen dag. Började med att jag och Malin tränade några timmar, sen satte vi oss på vagnen och åkte till östra med Emilia, där gav vi alla blod. Jag måste säga att vi faktiskt var jätte duktiga, jag höll inte ens på att svimma denna gången (vilket är ett ganska stort framsteg för mig). När vi var klara med det åkte jag hem och där stod min  syster och väntade på mig. Bi åkte och shoppade lite och min underbara Bisse bjöd mig på väldigt exklisiv och god glass. När det var klart Kom mina våffel gäster och resten av kvällen ägnade vi till att äta våfflor, dricka kaffe och bara tjöta och mysa. På det hela taget var det en väldigt bra dag.

Om någon vill tacka mig för mina hjälte modiga hjälte insattser så kan även ni skänka lite glass, det är bara att ringa så ska ni få mitt konto nr så ni kan föra över lite glass pengar.

Kram från super blodgivaren

Bara en vanlig Tisdag

Iadg är det bara en vanlig tisdag, men en väldig fullspeckad sådan. Jag har minut chema över hur dagen skall förlöpa. Klockan är halv 10 och vi ligger redan en timme efter chema, vet inte riktigt hur detta skall gå. Vi har hunnit tvätta men längre än så har vi inte kommit. Måste pressa in en RIKTIG städning av lägenheten, träning, mat och ikväll så har jag kurs som vanligt. Slit och släp dagen lång... men imon så vankas det våfflor!
ha en sloig tisdag

Biljett och nymodigheter

Idag har jag bokat biljett till Uppsala. Dock tog jag inte det gamla vanliga sättet då man får biljetten hemskickad utan jag betämmde mig för (efter viss rådgivning av Linnea) att vara lite wild and crazy och tog sms alternativet. Då trodde jag att det var som med bussen att man får ett sms som är biljetten. Ack vad jag misstog mig, man får sms nu för att visa att man bokat, sen får man ett sms innan resan för att visa att man vill med tåget och detta måste man svara på, Så precis när jag hade beställt plingade det i telen 4 gånger (varför vet jag inte, ä'r ju bara två resor). Det hela ska i alla fall bli väldigt spännande. Så Linnea, nu har du inte så långt kvar på dig att göra färdigt min cape och tack för att jag är välkommen trotts att jag gav din ko skammen.

Vår pussar på er alla

Fasa och fruktkorg

Inatt vaknade jag med fasa, trodde typ att någon höll på att dö. Undrade en stund varför, sen hör jag dödsvrålet från min granne och sen från båda mina grannar. Tycker i och för sig att det är jätte trevligt att de kan komma samtidigt, men om de nu ska ha sån sex så sent dår får de väl dämpa sig lite. Funderar på att skicka en fruktkorg till dem med en lapp där jag gratulerar till den bra synkningen och sen påminna dem om att dricka mycket vatten för att återställa vätskebalansen och äta bra mat så de orkar. Lars sa att jag bara fick sätta mitt namn på korgen i så fall. Men vem har dödsskrik sex klockan 4 på morgonen en vanlig onsdag?? Hade det varit nästa onsdag hade jag kunnat förstå det för då är det ju ingen vanlig onsdag så då kanske de vill ha lite extra vagannt sex för att hälsa våffeldagen välkommen men idag ser jag ingen anledning.

Godnatt

Insamling

Jag tänker börja en insamling nu. Det är så att den 25 tänkte jag gå och lömna blod och jag vill att så många som möjligt förljer med. Malin är redan på om hon kan för jobbet, ni andra borde ransaka ert samvete och hänga på. Vi tänker gå dit ty 10 på morgonen. Alla som hänger på får komma till mig och så bjuder jag på våfflor från 18 på kvällen! Bisse och Deken, detta gäller er oxå, ni får be pappa köra er upp så kan han oxå lämna. Johannas blod insamling is the new black :). ha det gött och glöm inte att man får presenter och fika när man lämnar.... i alla fall andra gången eftersom första gången bara är test omgång på om de kan använda ert blod.

Smink och överlistning av semla

Började även denna dag med huvudvärkk, precis som jag har gjort sen i söndags. Men jag ska göra ett jort inlägg nu så skall jag berätta om herrgårdsvistelsen en annan dag.
Igår kom Bisse på besök, vi hade bestämmt att vi skulle till makeup store och sminka oss. Perfekt, det kopstar 500 men man får välja produkter för hela summan och eftersom sminket där kostar en del så kommer man nästan alltid upp i den summan ändå vilket gör att sminkningen typ blir gratis. Vi hade jätte trevligt och när vi var klara och vackra så begav vi oss för att göra ett sista försök att få tag på årets semla.... och hör och häpna men vi lyckades! Så vi satt ganska länge och njöt av segern, den goda semlan och en underbar kanna te. har bara två saker att säga, 5 gången gillt och sweet, sweet vickroty!

Nu skall jag lägga mig en stund och fundera på om jag ska fortsätta proppa i mig huvudvärkstabletter av olika slag fastän de inte gör någon skillnad eller om jag ska fortsätta kampen. Efter det ska jag på möte, antagligen inte ett lika viktigt möte som min syster vuxen möte ;) men ändock ett möte.

Ha en underbar dag i solskenet!

Kalas

Iadg har jag varit och tränt och sen var jag och Lars ute och åt. Efter det vart jag ännu en gång lurad på årets semla. Denna gången tog jag mig ända till cafet men då var de slut. Snuvad på konfekten igen med andra ord. Nu ska jag på kalas hos min kära bror som fyller 18. Grattis Ludwig. Och imon bär det av till herrgården och det ljuva livet!!

pussar er semel lösa johanna

Förhud du förunderliga

Iadg är jag lite ledsen att jag inte har någon förhud. Min bror var på besök och han och Lars satt och pratade om offentliga duschar varpå ämnet kissbomb kommer upp. Då utbrister Lars ahhh, den gammla godingen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för tydligen gör förhud att man kan drabbas av lätt sinnesförvirring. En kissbomb är helt enkelt när man stänger förhuden och kissar så att allt kiss samlas inne i förhuden, då byggs det upp ett tryck och då kan man sen slänga "kissbomben" på någon. Man kan ju inte vara helt frisk om man tänker på att göra en sånn sak. Dock känner jag nu att jag ändå hade velat prova. Någon som kan komma på något motsvarande för tjejer? Var god kommentera nedan i så fall.

trevlig helg

Besök

Igår hade jag besök av min syster. Vi siktade in oss på att gå och äta årets godaste semla eftersom vi vart lurade förra gången. Dock var vi tvungna att äta lunch först, men sen skulle hon hem så det blev ingen semla :( känner mig lite snuvad på konfekten men men. hade i alla fall en trevlig förmiddag.

Idag håller jag på och tvättar, tro mig, det var verkligen dags. Efter det är det dags att ta sig till jobbet. Sen så är jag ledig, ska värsta slöna helgen. längtar verkligen.
Kram

Dumt folk finns det gott om

Jag har börjat en kurs, man skulle kunna säga att det går sådär. Jag har insett att jag blir mer och mer upprörd varje gång. Folk är helt enkelt dumma. Framförallt verkar det som om personer mellan 40 och 50 har ett deperat behov av uppmärksamhet så de hellre säger dumma saker än o inte hörs alls. Idag var det en man i 40 årsåldern som gärna länge ville diskutera vad han skulle ta sig till om hans huvudman ägde en picaso tavla värd 2 000 000. Man kan säga att innan han blev tyst var jag redanväldigt upprörd! Sen pratade vi om när försäkringar inte gäller, som om man lämnat ut nycklar till höger och vänster och det sen blir inbrott. Då kommer en tant på 50 och gör en lång utläggning om att vi borde fotodokumentera ALLT i hemmet för det gör minsann hon. Jag funderade alvarligt på att spotta ut mitt tuggumi i hennes ny permanentade hår och skrika att om inte försäkringen gäller så hjälper det väl inte med kort!!!! Juristen försökte på ett snällt sätt förklara detta och då började tanten sura. Och så fortsatte föreläsningen med det ena dumma inlägget efter det andra, som dumt skryt om att de minsann visste vad INTERNET var.

Sist men inte minst vill jag gartullera min pappa till sitt nya inköp. För er som är lite mer nyfikna kan läsa om detta på ango.blogg.se

kram

Ensam och övergiven

Är lite ensam och övergiven idag. Lars kommer inte förän sent och jag orkar inte åka och träna. Dock ska jag tydligen flytta. Lars ringde innan och sa att nu ska vi köpa längenhet. Jaha sa jag... hur kommer detta sig? Det visste han inte men han hade bestämmt sig nu, att det var nu det skulle ske, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att han väntade barn och försökte sätta bo. Tänka sig att man aldrig riktigt kan förstå sig på mäns hjärnor, ibland är han som madicken som enligt grannen "får sina infall lika fort som en gris blinkar".

Unik träningsvärk

Idag har jag lyckats få en helt unik typ av träningsvärk. jag har värk i höger bisep, men inte i vänster. Dock har jag lyckats få ont i vänster trisep men inte i höger... ganska skickligt tycker jag. Måste ha tränat nått alldeles väldigt snett igår. Så idag vart det inget gym men en 3 timmars promenad vilket snabbt förstördes med en jätte fet middag. Nu ska jag dicka lite kaffe och slappa lite framför tv:n. Gött att ligga hemma när det är ännu en regning måndag.
Kram

Ännu en helg till ända

Då har denna veckan nästan oxå gått. I fredags var jag och tittade på män som hatar kvinnor. Den var bra men jag var lite besviken på vem de valt i huvudrollen. I böckerna så ska han vara snygg, så väljer de en av de fulaste skådisarna vi har!
Annars så har det inte hänt så mycket utan jag har bara jobbat som vanligt. I morse tränade jag och snart så ska jag till jobbet igen.

Idag så är det ju kvinnodagen så Lars har lovat att bjuda mig på middag idag. Jag ska få kycklingspett, ris och jordnötssås (mumsfillibabba). Först tyckte han att det var lite orättvist att inte han hade en dag. då sa jag att han ju hade sin födelsedag och sen mumlade jag lite om jämställdhet och lika löner, då sa han att det är klart att hans prinsessa ska få en god middag (älskar när det kommer spontant).

Trevlig kvinnodag på er alla

Lämlar och vänner

Idag har jag konstaterat att jag har underbara vänner och att jag troligen tillhör lämel släcktet.

Min vän Johanna är helt underbar för jag ringde henne idag och pratade lite om något som vi båda vet är lite fel av mig att göra. Men det säger hon aldrig, utan hon tar en väldigt saklig ton och säger; VISSA Johanna skulle säga att detta är lite att förstöra saker för sig själv, vad tycker du? Bra sätt att säga "du gör nått fel nu", eller hur?

Men saken är den att jag är lite som en lämel. Jag vet att jag gör fel och jag vet att det kommer leda till något mindra bra för mig, men ändå kan jag inte sluta göra det. Jag beskrev det för Johanna som att vara längst bak i lämel ledet där man ser att de första går utför ett stup och man vet att om man fortsätter gå kommer man att hamna där oxå, men ändå kan man inte sluta gå. så numera vill jag att ni tilltalar mig med titeln fröken lämel. Så nu ska jag gå och säga till mig själv på skarpen. Jag ska säga "fröken utsten, nu får du ta dig i kragen", och sen ska jag göra det.

trevlig helg

Jag vill ha helg!

Jag hade velat att det var helg nu så att jag kunde vara lite ledig. Känner inte för att jobba just nu. Annars har dagen varit bra, bortsett från att jag jobba de morgon idag så klockan ringde 05.30 (döden). Men det gjorde ju även att jag slutade tidigt så jag passade på att åka till mormor och morfar och hälsa på. Dom är för roliga dom två. Bäst av allt är att när man går står mormor i förnstret och vinkar på ett speciellt sätt. Något hon gjort sen vi var små, varenda jäkla gång vi hälsat på, det mina vänner är vad jag kallar för tradition.

Inte en jätte bra dag

Detta har varit en sådan dag då man inte borde gå upp. Den började med att jag försov mig, skulle dock abara till gymmet så det gjorde inte så mycket. På gymmet tyckte jag att jag var jätte duktig då jag tillbringade en hel timme på löpbandet, och mina fötter höll!! (har ju haft problem med vristerna). Trodde jag, 10 min efter att jag gått av bandet görjar de göra ganska ont i fötterna, 20 min senare har jag jätte ont, så jag kan inte stödja på dem. Fick helt enkelt ligga i stretch hörnan tills jag värsta smärtan gått över och jag lyckas släpa mig till en soffa där jag sitter tills Malin pass slutar. Hon tyckte lite synd om mig så då ländes det bättre.

Resten av dagen har jag konstaterat att jag inte har något att göra. Sitter bara och sappar mm för att slippa tänka på att mitt jobb är i fulstädnigt kaos just nu. Så samanfattningsvis har detta varit en piss dag. Har fortfarande ont i fötterna och nu börjar dessutom träningsvärken att komma så jag har lite problem med att resa mig, sätta mig eller röra allt som har med ben att göra.

Ha det jävligt. Kram

Ny vecka

Jahop, då var det en ny vecka igen. Tusan vad fort det går. Idag har
jag som den atlet jag är varit på gymmet, ätit en god frukost och
hunnit läsa lite. Var länge sen jag sov så skönt som jag gjorde inatt.
Konstigt vad bra man kan sova när ingen snarkar eller tar ditt täcke.
Någon som vill ha Lars som inneboende månne tro?

Johanna

RSS 2.0