Varberg

Hade tråkigt i söndags och bestämde mig för att åka med barnen till moster Bisse en dag tidigare. Tyvärr jobbar hon och Angelica hela veckan men de har haft tid på eftermiddagarna så vi har ätit glass och grillat. Igår var vi på spöklekplatsen och idag är vi med morbror Ludwig på buslandet :) har glada men trötta barn


Barnig

Har den senaste tiden varit så trött på att Lion blivit väldigt mammig, får ju inte ens gå till affären själv som ligger 3 minuter bort. Men kom till en liten insikt här om dagen när vi bestämde att Lion ska vara med sin pappa nästa vecka när han och hans vänner ska iväg på dyk äventyr. Då börjar JAG knorra och tycka att han ska vara borta länge från mig så kanske har min föräldraledighet inte bara förändrat honom utan även mig...

För övrigt vaknade jag till åska och skyfall i morse, vet att man inte får (enligt landet alla soldyrkare) men jag älskar det!! Är så trött på sol och kladdig värme! Så istället för liseberg eller strand som alla andra dagar blir det idag 2-hand och lekplats.

//Johanna som undrar om hon ska tillverka sin egen barndomsklassiker trolldeg i detta perfekta inne väder


Packat för packad

Har börjat fundera lite inför resan, kan bli så att jag packar för att kunna bli packad, eller nej, men ett glas vin då och då är ju gott. Allt utom alkohol är billigt i Malaysia så då kan jag ju packa med mig massa vin och sen köpa allt annat jag behöver där nere. Funderade på att helt enkelt lägga ett tertris av baginboxvin i väskan men då kom min underbara vän Johanna R på att kartongen väger ganska mycket så jag borde bara plocka ur vin påsen ut boxen och slänga ner i väskan.... Kan bli så att det är det jag gör.

Annars rullar allt på som vanligt, känns lite konstigt att det bara är ca en månad kvar tills jag börjar jobba och jag är lite orolig för hur det ska gå för Lars men det löser sig säkert :)


Besök

Hade älskade Johanna R på besök här idag. Vi hade tjejkväll med Molly. Slipade köksön (skyddade naturligtvis mollys öron) sen tittade vi på en jätte skum serie och skrattade. Mysig kväll.


Lite lugn

Min underbara son bjuder för tillfället på lite mer lugn.... Eller allt är ju relativt men det skriks lite mindre, inte lika mycket saker kastas och går sönder och vredesutbrotten är färre. Tyvärr har det övergått i en extrem mammighet så när jag skulle ut och träffa några vänner här dagen skrek han tills han knappt kunde andas, tårarna sprutade och han hängde sig fast i mig för allt vad han var värd vilket naturligtvis resulterade i att mitt hjärta höll på att gå sönder. Kändes inte som jag skulle ut för att ha skoj utan som om jag lämnade honom på en tortyranläggning som tur är hade han glömt det innan jag ens hann fram till bussen.

Annars har jag och Lion mest mys. Här om veckan lagade han egna kött"bullar" och igår var vi på universeum och klappade ormar :)


Jag är besviken

Lion: Jag är besviken.
Jag: på vad?
Lion: vet inte, människor är det så då är jag med det

Svårt att argumentera med den logiken...


RSS 2.0