Ungdomskväll

Vill bara börja detta blogg inlägg med denna bild:



Japp, ni ser rätt. Vi har haft en riktig ungdomskväll. Detta var på en av våra tjej middagar (som mer och mer börjer likna rena exprement). Jag hade med mig vin till tjejkvällen och då inser Mathilda att hon inte äger någon öppnare. men som de uppfiningsrika kvinnor vi är tänkte vi att vi kan skruva ner en skruv i korken och sedan dra upp den med en tång.... detta fungerade inte utan bara skruven åkte upp och tog inte korken med sig. Alternativ B ansåg jag och Milin var att göra som man ibland tvingats göra i sin ungdomsdagar, nämligen slå av flaskhalsen mot något. Men då måste man sila allt man dricker mellan tänderna så man inte av misstag får i sig glasfliser. Fast då lade Mathilda in sitt veto och lösningen blev iställer som ni säkert gissat att vi istället tryckte ner korken i flaskan (vilket vi oxå prövade en del på tidiga fester i mitt liv). Detta är för övrigt ett ganska bra partytrick som jag vill dela med mig av för det blir jätte spännande att försöka hälla vin sen.

Dessa tjejmiddgar har börjat bli höjdpunkteen i månaden. Hos Malin gick det ganska bra och civiliserat till. Hennes mat var god och vi var relativt nycktra. Hos mig var maten god, sedan var alkoholhalten lite högre än förra gången så efterätten råkade välta i ungnen. Och eftersom efterätten ändå var förstörd bestämmde vi oss för att exprementera lite med den. dock var vi så fulla att vi glömmde den i ungnen och jag höll på att starta en eld. Hos Mathilda var branden nästan ett faktum redan på maten, dock lyckades hon bättre än jag med efterätterna. Sammanfattningsvis var det en underbar kväll. Och Malin gav mig en julklapp (underbara kvinna).

kram

Nyårskläningar

Har varit en skön dag idag. Gick hemma och fixade lite i lugn och ro i morse (kunde ta det helt lugnt eftersom Lars är i örebro). Sedan åkte jag ner till stan för att träffa Tahana, Ranja samt Lina och Lina. vi skulle leta julklappar och det gjorde vi oxå men detta övergick sedan till att bara leta saker till oss. Det slutade med att vi alla hittade kläningar att ha på nyår samt mycket andra saker. Sedan skulle vi gått på liseberg men ansåg att det var för kallt så vi gick på bio istället.
Nu ska jag sätta på lite skön julmusik och ta det lugnt.
Sen vill jag även påpeka att det antagligen är sista gången som jag skriver på den här datorn för jag pratade med min älskling innan och han hade just varit och plockat upp min nya dator!!! det ska bli så himmla kul och spännande, känner på mig at jag kommer att älska den.
Kram

Vampyrslav= lönsam affär

Jag var på sjukhuset i morse och gav blod. Det gick ungefär lika bra som alltid när jag och blod förekommer i samma mening. Men denna gången vill jag stolt meddela att jag höll ut i alla fall 2 min innan jag höll på att svimma och minst 3 innan de hämtade spypåsen. Men jag var galtt överraskad för att låta de jäkla vampyrerna tömma mig på blod var ganska lönsamt. Innan jag gick hem fick jag jos, smörgår, kakor och kaffe.. fanns hur många sorters kaffe som helst att välja på så jag tog shokocoffie, det var mycket gott. Men jag fick även två t-shirtar, en höganäs mugg och en chokladask. Dock märkte jag när jag åkt därofrån att jag fått fel färg på muggen men jag får väl överleva det.

trevlig helg. kram

Duktig dag

Jag blev faktiskt på bättre humör när jag kom till IKEA, men det är klart att jag har ju så underbara systrar att det är svårt att inte bli på bra humör när man träffar dem.
Iadg har jag varit duktig. Jag har tagit tag i att lägga över alla kort som jag vill ha framkallade på en cd så jag äntligen kan lämna in dem. När jag satt med detta jobb så insåg jag att jag inte framkallat några kort sedan jag fick kameran för flera år sedan, därför kännde jag mig nu extra duktig som tog tag i det. Och inte bara detta, jag har även varit två timmar på gymmet idag, känndes skönt men kommer troligen att kännas som ett straff imorgon när jag inte kommer kunna röra mig.
Och så till den gladaste nyheten av dem alla... jag ska beställa min nya dator imorgon, sen ska Lars hämta upp den i örebro på lucia. Min älskling har lovat att betala några tusen på den som en julklapp och födelsedagspresent så nu har jag råd att köpa den! underbert!
Johanna

Stulen jul och slagen bamse

Jag brukar alltid älska 1 december. Alla julsaker är framme, det lyser ljus över allt och jag brukar bara gå runt med en underbar myskänsla i kroppen. Inte idag, känns som om någon stulit julen för mig, vet inte vad som är fel men jag får nog polisanmäla den stulen så att jag kan få tillbaka den snart.
Att det julen är stulen kan bero på att jag idag vaknade med en känsla av att någon slagit min bamse. Precis som för Lotta på bråkmakargatan, och precis som Lotta har jag nu gått omkring här hemma och muttrat arg för mig själv och varit otrevlig mot de stackare som vågar ringa mig denna dagen. Jag har helt enkelt varit jätte arg ända sedan jag vaknade. Spelar ingen roll att Lars inte hade tid att slå min bamse innan han gick till jobbet, han gjorde det säkert ändå... eller så kan det ha varit korven.
Nu ska jag till IKEA och träffa delar av min familj, jag hoppas att detta skall pigga upp mig och att någon har lämnat tillbaka julen när jag kommer hem.
Johanna

RSS 2.0