Nu räcker det!

Nu ger jag upp! Hur ska jag ståt ut i tre månader till?? Kännde att måttet var rågar igår när jag insåg att det har börjat läcka mjölk. På min lista över äckligheter man drabbas av när man är gravid så kommer detta två. Etta ät fortfarande informationen om att ungen hela tiden dricker fostervatten som den kissar ut i mig... och sen dricker igen! Tror inte ens Jackass skulle klara av den graden av äcklighet.
Pappa kom förbi med en present igår, det piggade förstås upp lite men en liten söt overal i mysmaterial kommer jag ju inte ha nytta av förän om kanske 3-4 månader. Men nu ska jag inte gnälla, utan ge mig ut i den friska söndagsluften för att träffa Tahani, ta en promenad sedan fika.

Trevlig söndag

Lite förvirrad

Mitt nuvarande tillstånd har satt sig på minnet. Det var riktigt illa i början men nu har det varit lite bättre igen....ett tag. Skulle planera hur vi ska fira min födelsedag... har lyckats bjuda in folk lite höger pm vänster och på fel dagar.... så i är kanske mormor och morfar får fira med mina vänner eller så kommer en stackars vänn att dyka upp på familjekvällen. Måste säga att det är lite frustrerande att inte kunna hålla saker i huvudet när man är ganska van vid att ha en del kontroll. Men nu så är det ju bara ca 3 månader kvar, sen blir väl saker som vanligt igen, eller åtminstode mitt minne borde vara tillbaka tills dess.

En något förvirrad kram till er alla

Slut

Har varit i örebro från lördag till söndag, Johanna fyllde år. Så nu sitter jag här hemma igen och känner mig lite trött. Funderar på att äta lite godis och se om det är något på tv. Annars så är det lugnt, var även och hälsade på farfar nu på eftermiddagen och allt verkade bra med honom med så det finns nog inte så mycket nytt att rapportera.
Nu ska jag slänga mig på soffan en stund.

Johanna

Inga nycklar men en stol

Jag var så trött på jobbet igår att jag bestämmde mig för att sluta i tid för en gång skull. Ganska nöjd med detta tar jag mig hem, inte lika nöjd när jag inser att jag glömt mina nycklar på jobbet. Ganska kul att komma hem i tid, inte lika kul att få stå utanför dörren. Då ringde jag min pappa som offrade sig, sköt upp ett möte och kom och hämtade mig. Sen hade han köpt semlor till mig för att göra mig lite glad, så körde han mig till Lars jobb så jag kunde få hans nycklar. Sist men inte minst köpte pappa denna fina stol till mig. Jag valde mellan denna och en beige som var jätte snygg men denna känndes lite mer rally.


Besvikelse

Har gått och väntat på rean på sallys bazar, vilket är en liten trevlig butik i mitt gammla område. De skulle sälja alla sina saker för halva priset och den affären råkar sälja en porslins serie som jag bara älskar. Det är den som Leila brukar använda när hon bakar, formar o dyligt i ganska matta färger och ojämna former. I alla fall så var jag där kanske 10 min efter rean ahde startat och då hade några snikna tanter tagit alla de turkosa sakerna som jag ville ha, de hade inte ens lämnat den minstaste lilla skål!! Besvikelsen var stor. Sally ska ha en sida på facebook där det stod att det kunde löna sig att vara med men inte ens den har jag hittat. Detta har varit en besvikselsens dag för mitt schopping begär.

Hoppas imorgon blir en bättre dag

Förlossning

Tänkte idag att jag skulle förbereda mig lite.... jag klarade av 2 min av den 4 min långa förlossningsvidion, sen skrek jag och försökte stänga av samtidigt som jag höll för öronen i ren förskräckelse. Just nu undrar jag hur det någonsin kan vara värt det, inte ens om man får världens sötaste geni barn. Så nu har jag funderat ut följande lösningar
1- vägra att föda, den får helt enkelt växa upp i magen
2- Sluta äta så den är så liten när den kommer att jag knappt kommer känna det
3- helt enkelt ta livet av mig innan det är dags så jag slipper föda.

Tillråga på allt informerade mig Lars idag om att jag inte behöver vara orolig för hur jag ska ta mig till sjukhuset när vattnet går, han har nämligen laddat ner körkortsboken nu. Så han ska ta körkort och köpa bil på mindre än 4 månader... jo, det dämpade verkligen min oro.

Hoppas ni har en bättre söndag än mig, kram

Så var det helg igen

Jaha, då var det helg igen! Ska bli gött. Fick köpt mig en ny kamra i veckan... den är så fin och rosa, som allt annat jag har. Iadg ska jag bara slappa och läsa min nya bok, ska bli riktigt mysigt. Kanske ta en kvällmacka med men vet ej om det får plats efter att ha ätit luch på Johanssons med Emma och Johanna idag.

Kram

Döds synden

Lars har begått döds synden, nej han har inte förgiftat min mat eller såld mig för knark....värre.... han har tagit från det andra lagret!!!!! Innan det första lagret var slut! Och inte så att det var i den dumma alladin asken där alla är äckliga i slutet utan ur paradis asken där det nästan bara finns goda på hela lagret. Jag satte ner foten och har talat om att om det händer igen kommer jag att klippa av ett finger på honom för varje pralin som han tagit från andra lagert. Min besvikelse är så stor att jag inte kan skriva mer just nu....

På återseende
Johanna

Nytt år!

Jag och Lars hade ett underbart nyår hos ett par vänner med mycket god mat och trevliga människor. Då kanske ni undrar varför jag inte lägger upp bilder på mitt fina nyår, jo, Lars lånade min kamera en dag och som alltid när han har rört någonting så är det sönder så det finns inga bilder.
Dagen har jag och min älskling ägnat åt att ha mysmorgon och sedan har vi varit på stan. Vi fick köpt massa kläder, en lyckta till balkongen samt lite annat smått och gott. Tror även jag har spanat in en kamera som jag vill ha så det kanske blir att jag åker till stan imon med för att inhandla den... får se.

Ha en trevlig resa Per & Malin, vi kommer sakna er!

Puss Puss

RSS 2.0