Det handlar inte om att dela, det handlar om att vinna

Ny plan, wow går ju inte så bra och ingen har frivillig anmält sig till mitt lag så nu ska jag börja med andra tävlingar istället. Såg att jag missat Lisebergs tävling om finaste balkonglådan, var väldigt besviken, men för att ta igen detta har jag deltagit i alla tävlingar jag kunnat hitta på internet idag. Om någon hittar en intressant tävling så kan ni väl skicka den till mig.

Fick äntligen fixat mitt träningskort idag, så nu jävar är det dags att börja arbeta inför stranden 2009, jag är ju ändå realist och inser att säsong 2008 redan e körd för min del. Imon är jag ledig och då ska jag och mister gnällspik ut på stan och shopa lite, det ska bli mysigt.
Ha en goo helg. kramar

wow kompis sökes

Nu kommer historien om hur Johanna, aka jag lyckades skapa hat på nätet igår. Det var några som ville ha hjälp med en instans, oxå kallas boss-bana. Jag sa nej, men då sa som snälla, vi behöver verkligen en präst. Varpå jag ger mig men varnar dem för att jag verkligen är dålig på detta spelet. Det börjar ganska dåligt ed at jag tydligen redan är med i en grupp så dom skäller på mig och säger att jag måste gå ur den om jag ska spela med dem. Synd bara att jag inte vet varken hur man går med i eller går ur grupper, redan här börjar jag känna stressen och svetten bryter fram. Tillslut lyckas jag i alla fall med detta och kommer till min nya grupp, då dyker problem två upp, gruppen förvinner och jag ser inte vart. Jag antar att de andra redan här börjar dumförklara mig, så de kommer och hämar mig och visar sakta men säkert vägen. I början tycker jag att jag sköter mig ganska bra, behöver ju inte slåss utan ska bara heala dem andra så de inte dör. Då försvinner de igen, jag ser hur deras liv försvinner och att de behöver healas men jag kan inte se dem och därför inte hjälpa dem! Ångesten börjar kännas av nu och svettningarna blir bara värre. tillslut hittar jag dem och lyckas hela dem, då skäller de på mig för att jag inte healat dem tidigare. Men jag var ju vilse!! Sen går det ganska bra en stund till, sen händer det, det som skapat hat på nätet, fått mig att svettas och troligen ett och annat krig att bryta ut, jag lyckas inte hoppa mellan klipp blocken!! förstår ni det fruktansvärda! INTE MELLAN KLIPPBLOCKEN!

Jag försöker och trillar ner i vattnet, försöker och trillar ner i vattnet, nu har kinderna börjat blossa, ångesten ligger och dallrar i luften. Typ 8 gången jag trillar ner i vattnet lyckas jag dessutom simma vilse så de andra får hoppa i vattnet igen och visa vägen. De hoppar om och om igen och skriver "hoppa här". Va fan svarar man på det - tack men jag är inte utvecklingstörd, bara riktigt dålig på wow och har en dator som fete laggar. Nej, jag svarar inte alls för det har jag inte kommit på hur man gör än. Ju fler gånger jag hoppar ju mer växer hatet, och varje gång jag klarar ett hopp trillar jag i på nästa. Vid detta laget e jag så upprörd att jag blivit rödflammig på bröstet, svettas ordentligt och den totala ångesten är nu ett faktum! När gruppen en efter en inser att jag aldrig kommer klara hoppen lämnar de gruppen och får inte göra klart sin instans, hatet är nu så stort att jag fruktar att nya krig kommer börja pga av detta.

Så alla ni som spelar wow och ligger på serven twisting nether, jag ber om ursäkt för att jag gav mig in i spelet. men om ni vill göra en god gärning, bli min vänn där, vi kan skapa ett guild som heter - botten. vi som inte ens sicktar mot toppen. Om någon kan tänka sig att offra sig och idka lite vlgörenhet, skriv ett inlägg här så ses vi på wow.

Kram guild ledaren för lag botten

Sånna som jag som skapar hat på internet

För er som sett Björn i parlamentet när han talar om WoW kan jag nu stolt meddela att jag förverkligat hans fördommar. Jag spelar präst som skapar hat på internet. Har inte tid att berätta exakt varför idag jag skapar hat idag men till mitt försvar vill jag bara säga att jag försökte bara hjälpa! Björn sa om präster "de är sånna som ni som skapar hat på internet" och nu är det sant. Bara väntar på nästa gång jag ska till min by, då kommer alla andra woware stå där med sina facklor och vänta. Så från och med nu ska jag bli wows första skog enstöring. jag ska bo uppe i bergen någonstans och bara hugga sten och döda lejon. Till alla er som trodde på mina wow talanger vill jag nu bara säga förlåt, jag inser mina begränsningar och drar mig nu tillbaka till skogen och kan bara hoppas att ni en dag förlåter mig.

Yaya

Skön påsk?

Nu ska jag för första gången på hur länge som helst vara ledig i mer än en dag i sträck, det ska bli underbart. Men mest underbart av allt just nu är att min almenacka åter finns hos mig. Efter att någon glömt den på bussen var jag tvungen att gå ner till hittegods och hämta den, dock hade någon stulit lunchlådorna som låg i samma påse, vad ska dom med dem till? jaja, huvudsaken är att jag har min almenacka igen, hade ju ingen aning om någonting när den var borta!

Underbara vänner

Började min dag med ett mysigt morgon möte, tidigt men det ar det värt eftersom jag går upp hur tidigt som helst bara någon bjuder på kaffe och fralla. Sen kom jag till jobbet och läste Linneas blogg och där fanns det kärlek till mig. Kännde mig glad och uppskattad. Efter det ringde Johanna och undrade om allt var bra och sa att hon skulle komma på besök, MYSIGT! Så jag har underbara vänner. Men viktigast av allt är att linnea står vid sitt löfte att sy en mantel åt mig. jag undrar om den kommer vara så stor att när jobbiga situationer dyker upp kan jag bara krypa ihop och lägga mantel över mig och låtsas vara en färggrann sten. Fan va kul på jobbet när kunder börjar skälla på en och man helt lungt och stilla plockar upp sin mantel och kryper in under den och låtsas som om man försvunnit. Förvånande kunderna kommer bli.
Om jag får en så stor mantel så kommer det ju vara lite darthwader över mig och om det är det skulle jag gärna vilja ha ett eget ledmotiv oxå. Typ som när jag vill ha respekt så vill jag att Phantom of the ophera ska spelas jätte högt när jag kommer in i ett rum, så ska jag släpa ena foten lite efter mig och ha halva ansiktet dolt av manteln på ett mystiskt sätt. Eller när jag vill vara extra vacker så vill jag att en svag sång av shes a lady ska spela medan jag balett hoppar fram och sprider små blom blad. Mitt liv kommer bli så mycket lättare när manteln är klar och jag har fått ett ledmotiv.

Yaya!

Ny fiende

Jag måste eventuellt ta tillbaka detta. Med min mantel kommer jag bli super, men frågan är om jag klarar att bekämpa mister surputtepojkvänn för det. Oh dear den pöjken kan vara grinig!

Den perfekta lösningen!

Har varit lite grinig på det senaste och naturligtvis är det min pojkvänn som får ta alla smällar. Han är den som står mig närmast och får därför utskällningar från allt till att jag inte gjort saker jag borde till att han inte skulle älska mig om jag opererade mig till man (det senare var en kul diskussion). Men efter en del funderade har jag kommit på att det är för att val jag gör i mitt liv påverkar honom. Att min framtid är osäker (vad det gäller jobb, ekonomi osv) hade inte stört mig så mycket om det inte va så att jag visste att den drabbar honom med. Han gör det mesta för att vara söt, som lagar underbara middagar till mig ibland som han gör extra fina bara för att göra mig glad, håller om mig hela nätterna, pussar på mig och talar alltid om hur vacker han tycker att jag är. men detta bidrar nästan bara mer till att jag känner skuld, fast nu har jag kommit på den ultimata lösningen. En MANTEL!!! Inget kan gå fel om man har en super mantel. Jag kommer få nästa jobb jag söker + att jag kan rädda världen på min fritid. Linnea har lovat att sy en som jag ska få till sommaren men det är tyvärr ett tag kvar så jag får väl knåpa ihop nått provisoriskt så länge.

Ha det bäst

ps:Linnea, ditt dörrhantag har mina fulla sympatier

Goda gärningar är till för smarta

Försökte idag att genomföra en god gärning, men det visade sig vara svårare än väntat. Ville överraska en vänn med blommor. Bara att hitta en sida där jag kunde beställa blommor till en annan var svårt. Men sen lyckades jag inte förstå hur det hela fungerade ändå. Om jag måste tvinga personen som ska ha blommorna att vara hemma en hel dag så kommer de bli misstänksamma och själva överraskningsmomentet är liksom förstört. Då började jag läsa vad som hände om personen inte var hemma eller om man kunde få telefonavisering, detta lyckdeas jag inte heller att lista ut. Så nu kommer min älskling att bli utan blommor. Om någon som läser detta har ett bra tipps på var man kan köpa blommor eller hur det går till lyssnar jag villigt.

RSS 2.0