Ullared och nyfunnen kärlek

Jag och Malin har varit på utflyckt till Gkås, mycket spännande eftersom det var vid löning. Fast jag tckte att vi klarade det hela på ett ganska bra sätt även om jag var helt slut efter 4 timmar där inne. Fick handlat en del julklappar och lite annat smått och gott. På vägen hem lyckdes jag och Malin dessutom tanka bilen helt utan hjälp även om det tog ett tag att hitta diselpumpen.
Jag har även funnit en ny kärlek, så här ser han ut:



Är det inte det den vackraste dator som ni har sett???? Jag vet att jag har en fullt fungerande daor men jag vill verkligen ha denna!!!! Får väl se om jag inte kan muta Lars att ha sex med någon från sony så kanske jag kan få den billigare. Kostar bara 12000 annars och det är ju inte sååå farligt.
Kram

Förvirringen har nått nya höjder

Nog för att jag alltid brukar leva lite i min egen värld men nu börjar jag faktiskt att oroa mig för mig själv. Min förvirring har helt enkelt nått nya, helt oanade höjder. I vanliga fall kan jag vara lite tankspridd och glömma hoppa av spårvagnen där jag ska av och får iställetn hoppa av nästa och gå lite längre. men på senare tid har jag även glömt att inte hoppa av och har följdaktligen hoppas av flera hållplatser för tidigt för att jag glömt var jag är. här om dagen behövde jag även hjälp med att hitta ut ur ett varuhus. Till mitt försvar vill jag säga att frölundatorg är ett väldigt rörigt ställe och verkligen inte anpassat efter oss lokalsinnehandikappade men i alla fall! och igår glömmde jag av hur man läser digital tid och tolkade klockan fel och höll på att komma en timme försent till jobbet. Funderar på att söka hjälp snart.

Lite roligare nyheter var att jag var på IKEA idag (hoppade av på rätt hållplats). dom hade mys rea och reade ut fina blockljus för 9 kr var av jag tog MÅNGA, docj gällde det bara på 4 per person så nu funderar jag på att åka dit och helt enkelt handla i omgångar. Jag är idag även glad över att julklapps-pressen har minskat lite. Jag har haft ångest över vad jag ska köpa till Lars och han ger mig ingen önskelista men Linnea (som den ängel hon är) har lovat att göra Lars önskelista åt mig istället (vilken överraskning det kommer att bli för honom!).

Kram

Liseberg

I helgen var det öppning på Liseberg och jag var naturligtvis där. Det var lika vackert som alltid och jag drabbas alltid av en liten lust att köpa allt som finns där. Fast detta år fanns det en liten överraskning, nämligen chorros (spanska våfflor). Jag brukar alltid äta massor av dessa när jag är i spanien och de brukar även säljas på göteorgskalaset, så i år på kalaset tvingade jag Lars och min käre bror att leta efter chorros i hela stan, fast utan resultat.
Annars har det inte hänt så mycket.... var dock på min första riktiga arbetsintervju som jag var lite nervös inför men allt känndes lite bättre när jag fick ett piratkort från Linnea med lite lugnande text på. och igår var jag och hälsade på hos mormor och morfar. Jag hade lite tid över så jag passade på. Dom blev glada och jag fick lite fika.
Johanna

storleken spelar roll!

Jag var och fikade här om dagen och fick lära mig att storleken spelar roll- större smakar helt enkelt bättre. Malin tog mig till ett fik där jag inte varit innan och de hade de största chokladbollarna jag sett, och tro det eller ej men de smakade faktiskt bättre än de vanliga små. Malin kan intyga detta. jag tog en bild på det, ber om ursäkt för den dåliga kvaliten men det är ju bätter än ingen bild alls.

Idag var jag och fickade med Tahani. Fick se hennes lägenhet, den är absolut underbar! Jag är ytterst avensjuk på henne. När jag var hos henne fick jag det roligaste samtalet! Lars ringde mig och betättade att han hade kissat på katten. jag trodde att jag hade hört fel först men det hade jag inte, visste inte riktigt vad jag skulle svara på det så jag frågade varför. visade sig att han hade stått och kissat och när han gjorde det hade katten helt plötsligt hoppat ner i toaletten!! så nu är det en kiss(e)-katt (hahaha). Där fick han igen för alla mornar som han väckt mig tidigt eller råkat riva mig!

Ha en underbar vecka!
Johanna


RSS 2.0