Väntar INTE barn!!!

Som jag avslutade igår, hade min mamma på besök. Det är lite som med mina kusiner, trevligt men händelserikt. Så för alla er som nu läser ska vi klargöra en sak- jag väntar INTE barn även om det verkar vara den allmänna åsikten numera. Så mamma- jag är inte med barn för att jag inte vill halsa vin, Angelica- lyssna inte på mamma, Micke- jag är inte med barn för att jag har ont i njurarna, läkaren- nej jag är inte med barn för att jag är öm över magen, så alla som har frågat- svaret är NEJ!

Men vi kan ta det från början, mamma var på besök och jag ville inte ha vin för jag skulle köra och jag frågade om min faster, systers förlossning för hon hade fått barn i veckan. Den enda logiska slutsatsen av detta förstår väl ni alla är att jag väntar barn, det är i alla fall slutsatsen om man är min mamma, för vad finns det annars för anledningar att inte vilja köra på fyllan? Jag försöker då förklara att så inte är fallet men min mamma är inte alltid den mest lyhörda utan bestämmer sig för att hon vet bättre än jag när jag hade mens sist. Några dagar senare ringer min syster och frågar om jag väntar barn för mamma har sagt det. Och det är kanske är en sak att mamma inte lyssnar på någon annan än sig själv och på egenhand bestämmer om jag är med barn eller inte, men att hon skvallar snabbar än vad Lucky Look skjuter och till mina syskon, där går gränsen. Om det nu skulle vara så att jag va gravid, borde jag då inte få berätta för mina systrar själv? TYDLIGEN inte! Så om det någon gång skulle hända kommer min kära mor nu att få veta allra sist, efter familjen, släkten, vänner, jobb, avlägset bekanta och Afrikas befolkning- jag menar allra sist!


Händelserik helg

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det beror på att jag har haft en ganska upptagen helg. Det började med att jag hade mina kusiner på besök? roliga så krabater. Äventyret började med att min yngsta kusin bara skulle gå på toaletten innan vi skulle iväg, en lång stund senare kommer han ut blöt i håret och med en lite underlig min och bisarr lukt runt sig. Det visade sig att han hittat min toalettspray och experimenterat lite med den vilket resulterat i att den använts som hårspray? han luktade melon i två dagar. Det hela fortsatte med att min andra kusin missat en del av en konversation och drog, av de fakta han hade, slutsatsen att en vän till mig är fattig och började en insamling av tomburkar till honom. Alla vet ju att vägen till sann rikedom går genom att panta tomflaskor. Tanken var underbart god att han var villig att börja en insamling för att hjälpa min vän, mindre gulligt att försöka tvinga sin lillebror att halsa sin dricka för att han behövde hans burk. Fast alla vet ju at nöden har ingen lag, finns det fattiga som behöver ens tomburk är det bara att halsa helt enkelt. Händelse nummer tre inträffar när jag glömmer hur kladdiga barn kan bli på väldigt kort stund och köper varsin klubba till dem. Resultatet är att ett av barnen tillslut inte behöver hålla i klubb pinnen för han är så kladdig att den sitter kvar i handen ändå. Utöver allt detta var min mamma på besök dessutom, men det tar vi imorgon. Slutsatts: mina kusiner är underbara och man bara måste älska dem, men barn hinner med saker som man inte ens skulle kunna ana är på väg att hända.

 
Yaya


Hatar att förlora- Dumma tondöva Europa!

Jaha, då va det dags igen som, varje gång vid denna tiden på året. Och hur tillbringar man bättre en schlagerkväll än med människor som är skummare än själva tävlingen? Nu tänker du säker: med roliga människor som inte vill se tävlingen! och du har rätt men jag tänker inte låtsas som jag hörde dig. Istället tillbringar jag den med Bill, Bull (tydligen Bond) och en kvinna med ett skratt som skulle kunna väcka döda- eller åtminstone får en att önska att man vore död, med flera. Men tillbaka till själva tävlingen, först två timmar rent lidande med det ena bidraget mer deprimerande än det andra, det har blivit så illa att de bidrag som tidigare var årets kalkoner nu är de enda ljusglimtarna i en annars (vad det känns som) oändlig smärta!

Det roliga med detta är att vi förlorar mer och mer varje år och jag blir argare och argare för varje år, men ÄNDÅ slutar jag inte titta! Men i år tog förlusten ändå priset, Sveriges bidrag var ett av få som faktiskt var lite glatt, får man nått för det? NEJ! Istället vinner (här kommer för många svordomar för att de ska kunna skrivas ut) Serbien! Jag orkar snart inte mer! Deras bidrag lätt som den film musik man kan spela i en b-film när byns hora går mot stupstocken och folk kastar sten på henne. Sången e så tråkig och deprimerande att jag får ångestattacker innan ens halva låten sjungits. Så när dumma tondöva Europa röstar fram sån skit kanske man borde överväga att sätta dem alla på någon form av antidepressivt.

Men trotts dessa tre ångestfyllda timmar fanns det ljus i mörkret, dessa stod Luuk för. Han har fattat det hela, han hade små konstiga och spydiga kommentarer som nästan gjorde det värt att se skiten. Som när Polens poäng givare kom och han typ sa: Där har vi en polsk liten man, en liten söt polsk farbror, en proper polsk man. Så tack Luuk för att du piggade upp en annars lidelsefylld kväll.


Men vad är väl en bal på slottet

Vill börja med att tacka er som skriver inlägg. Sååå gulligt och såååå uppskattat!

Så, uppdatering om hur det är att leva mitt liv. Trodde att jag skulle gå och se IFK mot ÖSK, tyckte inte min chef! Efter att ha fått honom att lova mig en kaka om jag kom till jobbet gav jag upp fotbolls drömmen, för let´s face it- jag gör vad som helst för lite socker. *askungen style* Men va e väl en målfest på Behrn arena? Den kan vara trist och tråkig eller *suck* alldeles, alldeles underbar.

Men som alla sagor har även denna ett lyckligt slut? INTE! För när det gäller mig så ställer Lars alltid till det och ibland finns det bara inte tillräckligt med rutor i hela världen. Så?.Jaha, då har man lyckats igen. Kom till jobbet och fick en enkel men mycket viktig uppgift och misslyckades kapitalt. Eller inte ens misslyckas kan jag lyckas med! Jag glömde bara av att göra det hela. Så där försvann hela mitt kak kapital och troligen gick jag back och e nu skyldig kakor. Men jag har två alternativ, antingen försvinna eller gå mot giljotinen. Jag kan bara försvinna och hoppas att ingen på företaget saknar mig- men då får jag nog ingen lön, så då återstår alternativ två som är allmän förnedring och eventuell giljotin. Eventuellt kommer t-shirtar tryckas med texter om mitt misslyckade, det kan även dyka upp små action figurer som ger samma budskap när man trycker på dem. Men man ska vara stolt ändå- inte alla kan vara för hopplösa för att vara värdelösa?.

Yaya


Avslöjad kupp!!!

Sorgliga nyheter: De jävla korrumperade hönorna håller på att mobilisera sig och tänker ta över världen? och jag har bildbevis! Men som alla historier bör även denna skräckhistoria berättas från början. Det började som en helt vanlig dag när PLÖTSLIGT tanken på att baka dök upp. Plockade fram allt som man brukar använda, här skulle nämligen världens godaste kladdkakemuffins bakas. Muffinsarna skulle innehålla TVÅ (räkna dem noga) TVÅ ägg. Knäcker första, och nu börjar jag ana hönornas kupp, för det fanns två gulor i ägget! Då knäcker jag det andra ägget och samma sak händer! TVÅ GULOR! Detta kan bara betyda en enda sak, alla bevis pekar åt samma håll- hönorna tänker ta över världen. Genom att dubbla sina ägg gulor ska de dubbla antalet hönor i världen sen ska de gå ihop (som bin gör på tecknade filmer) och bilda en jätte höna som består av miljontals små hönor. Sen ska de hacka på oss tills vi ger oss och ger dom världen! Så om du ser en höna som bara verkar vara ute o gå i stan lite, låt dig inte luras, döda den! Och för er som undrar över muffinsen och håller på med rutsystemet: en muffins motsvarar två rutor!

Förstår att allt detta kan verka skrämande så jag ska låta er smälta detta i fred och senare uppdatera er om hön-krigets utveckling.

Sooolong suckers! Och Yaya lugnt


Ses på krogen...

Så, fortsättning på mitt förra inlägg om trolldeg. Jag ska använda trolldeg till min fördel för att ta över världen! Nej, skojade bara, det var inte planen. Jag har visserligen planer på att ta över världen också men det kan vi ta en annan gång. Mina skyltar kommer sälja oerhört bra för varenda singel kommer vilja ha en! Nu kan det hända att det inte finns så många singlar men vi är några få tappra som kämpar vidare.

Skyltarna ska ha texter som: ”Tillhör du ett par tänker vi andra gå till närmsta bar” och ”Vi hänger hellre på coop än å festar med folk som e ihop”. Men jag ska även ha mer könsbundna skyltar som ”dejtar du någon med lem kan du lika gärna gå hem” och ”har du ihop det med en annan vagina tycker vi att du är en pina”. Anledningen till detta är att jag enligt reklamen inte hör hemma bland paren, då ska inte paren få vara med mig heller! Ni har säkert sett den, de säger ”Får man inte vara med på par middagen kan man ju alltid gå på sprit fest”. Om det verkligen är så man ser det (pojkvän eller flaskan), så får väl jag och alla andra singlar helt enkelt börja festa hårdare! Så, om ni vill ha en skylt kan ni ju göra ett inlägg, gör även gärna inlägg om fler texter till skyltarna.

Så till alla andra misslyckade par middags besökare- vi ses på krogen! Jag väntar på er.

Håll i hatten för här jävlar ska det festas!

Kram Yaya


The one and only försörjningsplan

Så mina vänner, nu behöver ni inte oroa er för mig längre. Vet att ni funderat och oroat er lite för vad jag ska göra nu när jag är klar med min magister examen, men ni kan pusta ut, jag har en ny försörjningsplan. Min gamla försörjningsplan var ju någon form av prostitution men efter att ha konstaterat att jag inte kan gå i högklackat fick jag lägga ner den planen. Fick även lägga ner hemmafru planen när det visade sig att jag inte står ut med män. Och vi kan ju kanske säga att planen att gå på socialbidrag och bli finkulturell rödvins alkoholist hade sina nackdelar. Så jag fick byta strategi och den nya planen är- hör och häpna ? trolldeg. Jag ska tillverka skyltar i trolldeg och sälja. Nu vet jag att du tänker: smart, men lite vågat. Ja, det är vågat men jag räds inte den ljusa framtid som min verksamhet kommer ge mig. Nu kan man även fundera lite på varför just trolldeg, det låter ju lite som dagligverksamhet för utvecklingsstörda, men det är helt enkelt så att det är världens bästa material?. Och att jag är för dum och klumpig för att arbeta med något annat har inte med saken att göra. För att inte helt blända er med eran briljans ska jag inte ge er mer av planen idag? men, fortsättning följer.

Ha en underbar fredag!


I´s all in the hands of a bitter, bitter man

I´t all in the hands of a bitter, bitter man. Så nu undrar du säkert vem den bittra mannen är, tro mig? det gör jag också! Och när jag kommer på vem det är och jag får tag i honom kommer det bli synd om honom. Den bittra mannen är han som gör allt små elakt, som en liten busig gud som sitter på sitt moln och jävlas med oss bara på skoj. Han är motsatsen till våran skydds ängel och den som gör allt i våra liv som kan ses som ironiska missöden. Min ser ut som en liten bitter hustomte och jag har döpt honom till Lars. Denna vecka har Lars hällt i mig stora mängder sprit på valborg, smugit in en stor huvudvärk i min arma skalle dan efter men mest av allt är bittra lilla Lars skyldig till att ha bakat för få kakor! För jag ska tala om att om Lars bakat så många kakor som han skulle så skulle jag kunna äta 10 kakor och ändå ha 10 kvar, jag vet att ordspråket inte går så men ordspråket lovar ju i alla fall att man har en kaka. Det har inte jag? bergis Lars som tagit den, men hur som helst, jag har inget, ingen kaka som jag vill äta alltså heller ingen kaka kvar. Men mina kära vänner, det finns en tröst när man har så miserabelt liv som jag (och eventuellt dig), när du nått samma botten som jag kan man börja räkna sin olycka i rutor, choklad rutor. Jag har fått börja köpa 10-pack med 200 gram. Några rutor den senaste tiden: kladdad på av tatuerare med vattenfast spritpenna 5 rutor, umgås med bönner 10 rutor, inse sin egen- något begränsade konstnärliga kunskaper 25 rutor och sist men inte minst: dumpad av en icke existerande pojkvän 152 rutor.
Så mina älsklingar dagens läxa: hitta din skydds jävel, döp honom och skyll sedan allt som går fel i ditt liv på honom (och ja, naturligtvis är han alltid en man). När du vet vem som är skyldig till allt jävligt i ditt liv (och inget är ditt fel), mät det i choklad och bli lycklig. YAYA!!!!

Eran Yaya drottning

RSS 2.0