Rollbyte i förhållanden

Man har en bestämd roll i ett förhållande och efter ett tag tänker man inte ens på den, det bara rullar på. Men när man byter förhållande byter man ibland också roll. Jag har gjort det. Tycker inte om den.  Spelar rollen väldigt väl men tycker verkligen inte om den.
Tidigare var min roll den strukturerade och ordningsama... inte så mycket längre.

Jag är som en Dharma som hittat min Greg. Jag har hittat någon så ordningsam att jag helt enkelt struntar i att vara det. Jag har också slutat försöka låtsas att jag inte lämnar ett spår av saker efter mig vart jag än går, och istället tagit det vuxna beslutet att försöka städa efter mig. Ha! Skojade bara, jag gömmer helt enkelt mitt stök. Har ett väl utarbetat system där jag gömmer smutsiga/ovikta kläder i en speciell byrålåda, skräp lägger jag i mitt nattduksbord och annat smått och gott gömmer jag i handväskor lite var stans i huset.

Men nu har min vattentäta plan gått lite fel. När han som vanligt plockat upp efter mig och då vek in mitt ständiga spår av kläder som följer mig hittade Jan min byrålåda. Han vek allt i den med... hur ska jag nu veta vad som är smutsigt?? 
Får fundera ut en ny plan, en ännu vattentätare plan.... den måste eventuellt också kunna gömma större katastrofer eftersom jag nu försökt elda ner huset.... två gånger på en vecka.... :/ tipps mottages tacksamt.

Ps: om ni ska till banken i nått viktigt ärende, försök inte skoja med dem om att ge pengar till IS... dom tar det inte bra

RSS 2.0