toalett kriget

Lars har aldrig varit en sånn som lämnat toalett sittsen uppfälld... tills nu! Sen vi flyttade har han börjat lämna den uppe flertalet gånger. I början vägrade jag att gå coh kissa innan han hade fällt ner den och hoppades att han skulle tycka att detta var så jobbigt att han skulle sluta lämna den uppe... det hände inte. Så idag vidtog jag lite hårdare åtgärder. Så nu mera sitter det en lapp på toalettstolen där det står "då detta med toalettsitts är för avancerat för dig har vissa åtgärder vidtagits" och så har jag helt enkel tejpat fast toalettsittsen i toaletten så att det inte går att lyfta.
Fyndigt va?

Bänk skiva

Denna förbannade bänkskiva som är tänkt att vi ska ha till våran köks ö. Känns lite som ett projekt som ingen orkar ta tag i. Så nu står vi med ett färdigt underrede men inget att ha på det.... men den glada nyheten är att det nu bara finns 4 kartonger kvar att packa upp.
Annars har det inte hänt så mycket. Firade min systers födelsedag på tjörn i helgen. Där får jag även kora min andra systers komentar som en av de klockrenaste på länge. Vi satt alla och pratade om en person som Lars känner som vi hört massa historier om, mamma säger att hon inte minns att hon hört om killen innan. Då säger min sister "nej mamma, vi har pratat om honom efter maten" vilket troligen undermedvetet blev en pik om ett visst alkoholintag.... riktigt roligt. Angelivas nya pojkvänn bjöd även på tricket att kissa i motvind under kvällens gång, altså på det hela taget en ganska rolig helg.

Johanna

Det är väl inte så viktigt med lön?

Lön är väl inte så viktigt? Jag hoppas inte det i alla fall eftersom jag kommer att vara utan denna månaden. Den som lägger in lönerna hos oss har glömt att lägga in min lön. Lite klantigt tycker kanske ni men till hennes försvar så vill jag bara säga att hon är ny på jobbet och har haft väldigt mycket att göra. Nu tänker ni: hmmm, skulle inte Johanna hålla på med lönerna? Svar : JA! jag har varit så upptagen med att fixa att jag glömtbort mig själv. Och jag som skämtade om att alla anställda skulle vara glada om de fick lön nu när jag började eftersom att det är ganska typiskt för mig att lyckas med dessa saker.
Men som min goda vänn Johanna säger "man kan ju inte vara både nygg och smart"

Hur som helst har jag nu fått internet i lägenheten och kan börja skriva igen!

ha´t gött!

RSS 2.0