Vet inte vad jag gör, borde vara bankdirektör

Har insett att chansen att få längenhet i Göteborg är ungefär lka troligt som att jag kommer vara redo till beach 2008 och har därför börjar fundera på att köpa mig ett ställe men genast när jag gav mig in i bolånens värld insåg jag att jag inte har en aning om vad jag sysslade med. Jag har så dålig koll att jag inte ens vet vad jag tittar efter, har lyckats reda ut grund begreppen som top och botten lån osv men så mycket mer är det inte. Om någon har en bra handbok om vad man ska titta efter så är det bara att höra av sig så ska jag köpa den av er, såvida den inte är så dyr att jag behöver lån för att köpa den för då är jag typ tillbaka på ruta 1 igen.

Annars är läget lugnt, gör inte så mycket mer än och jobbar. Har kommit fram till att denna arbetspeioden kommer bli ca 17 dagar innan jag får vara ldig en dag innan nästa arbetsperiod drar igång. Som tur är har jag 5 arbeten att varv mellan så jag inte bryter mt några arbetstids lagar när jag jobbar. Nu ska jag ta mig hem från jobbet för dagen och lägga mig på soffan och vila lite.
Kramar

Träning

Jahop, då har träningen dragit igång igen. För att ha varit någon som utan problem körde tre timmar i sträck på gymmet var det en hård timme i morse. Otränad har man blivit! Men nu är det slut på det, och vad är det bästa sättet att få en Johanna och träna, jo det är att göra det till en tävling. Detta har mitt gym förstått och jag kommer att få ett pris om jag tränar två dagar i veckan i 10 veckor!!!! hörde ni, ett pris! Det är säkert bara en vattenflaska eller nåt men tills jag vet det säkert och för att hålla motivitionen uppe kommer jag tillsvidare tro att priset är en resa utomlands eller sin egen vikt i choklad.


Nya skor

Var och shopade lite i söndags ju och hittade ett par nya skor som jag ska ha på bröloppet i Maj. Lyckdes faktiskt hitta ett par fina högklackade i 35, var dock ändå tvungen att köpa ett par halv sulor för att de skulle passa. Lite andra goda nyheter är att jag får tillbaka på skatten i år, lite mer än 4700 riksdaler, inte helt fel. allra helst inte om man snart är arbetslös. Annars är det inte så mycket på g. ska på brölopp i maj, efter det tar min kära syster studenten med allt som det innebär. Förslag på bra studentpresent nån?
Och för alla er som legat sömnlösa och undrat över hur det går med min wow vadslagning har jag goda nyheter. Eftersom den jag tävlar mot alltid har vänner som hjälper honom så får jag 3 levlar dispans så jag måste vara level 67 innan han är 70. Nu har jag snart nått level 30 så sakta men säkert går det framåt, och banderas som jag tävlar mot är kvar på 54.

Gött mos på er alla

RSS 2.0