14 dagar kvar

Nu är det 14 dagar kvar och jag har ägnat det mesta av denna dagen åt att sova. Gick upp vid 10 och sen när klockan var ett bestämmde jag mig för att sova middag. När jag vaknade insåg jag att klockan var var 5 på eftermiddagen och jag hade bara varit uppe i tre timmar, vilket jag kompenserar med att vara vaken efter 10 denna kväll : ) Imorgon händer dock lite annat, ska veckohandla och hälsa på mormor och morfar eftersom mormor fyller år. På måndag är allt som vanligt igen, ska till barnmorskan för vad jag hoppas är sista gången och jobbet rullar på som vanligt. Nu är klockan snart 11 och vi behöver ju inte överdriva det där med att vara veken länge så jag ska nog sussa snart.

Gonatt

V 38

Nu går jag in i gravid vecka 38, vilket känns ganska bra för det betyder att det inte är så långt kvar. Igentligen har jag inte tid att skaffa barn för än efter sommaren men jag tror inte att det är så mycket jag kan göra åt det nu, har en känsla av att jag måste anpassa mig. Men så här vacker var jag i alla fall i förra veckan:



Har haft besök av min älskade Johanna i helgen, det har varit väldigt mysigt. Vi har bara ätit gott och pratat gammla tider.... samt sett på en hel serier. Finns inte jätte mycket att göra när man inte kan röra sig så långt, men på lördagen bet jag ihop och vi tog oss till stan och handlade nya skor... jag kan dock inte prova mina än men jag har en känsla av att de kommer att vara perfeckta!
Dags för oss trötta att sussa nu

puss puss

Faderskap

Idag har jag och Lars varit och skrivit på papper om att det är han som är pappan... familjerätten är ganska humor befriade. Det började med att jag fick ett papper och så sa hon kan du intyga att detta är du, kontrollera personnummer bla bla och jag sa nej. För så vitt jag vet heter jag inte Linnea och är född i april. Då hade någon lagt våra papper i fel mapp, så jag skojade till det lite och sa Jasså Lars, så di bor med en Linnea också, eller så har du chans att byta upp dig. Då rynkade tanten på näsan och sa: det tycker jag verkligen inte är lämpligt med tanke på att ni snart får barn.  Och så fortsatte hela mötet, varje skämt gick dem helt förbi. Familjerätten= humor, nej tack!
Dags för mig att sussa lite.

Puss på er

9 månaden

Fick en tidning hos BVC idag. Den hade en stor special med vad man kunde göra 9 månaden för att få tiden att gå. Bland annat så stod baka bullar, gå på bio-matine och gör sånt du inte hunnit innan som göm fula sladdar! Vad tror dom, att varje dygn har 48 timmar?? Jo, men visst jag tänkte jobba 10 timmar, pendla 1,5 och baka 5 plåtar med bullar och medans de gäser så kan jag ju gömma lite fula sladdar eller gå till apoteket med medicin som blivit för gammal!! Nu ska jag läsa vidare, kanske finns lite bra tipps för hur man får fler timmar på dygnet.

Påsk

Då var påsken över, måste säga att den gick väldigt fort. Känns inte som om jag hann vara riktigt ledig men som tur är så har jag riktigt snälla chefer som nog tyckte lite synd om mig som arbetat så mycket så de skickade med mig hur mycket påsk godis som helst och en trisslott.


Men jag har hunnit med mycket trotts att det gått så fort. Varit och hälsat på mormor och morfar, sen åkte jag och hälsade på familjen lite och sist men absolut inte minst så har jag haft besök av min älskade Linnea och hennes pojkvänn! Det var mycket trevligt, och jag fick en väldgt fin blomma, en cool tröja till lilla bäbisen (som jag tror Joel valt alldeles själv) och en hemlig present som inte får öppnas än.

Sist men inte minst tycker Lars att det är viktigt att jag lägger ut en bild på hans nya skor eftersom han för första gången i sitt liv handlat på DinSko.


Tillbaka till vardagen!

Happy feet? more like hippo feet

Glad Påsk!

Nu börjar det äntligen närma sig slutet på graviditeten och jag har börjat inse hur mycket jag faktiskt har ansett att vara gravid är samma som att dö. Jag hade ju tänkt gå ner i arbetstid men pga en lite ändrad arbetssituation går inte det, så varje dag jag kommer från jobbet sitter jag nästan och gråter för att jag har så ont och är så trött. Foglossningen gör att jag kan gå max 500 meter innan det känns som om någon skär upp buken på mig, jag är irriterad, svullen, jag har för ont för att sitta eller sova längre stunder... ändå så tänker jag hela tiden att jag faktiskt trodde att det skulle vara värre. Hur skulle det kunna vara värre? jag måste ju ha föreställt mig någon form av dödskamp om jag trodde att detta skulle vara värre.

Just nu växer dessutom mina fötter mer än vad min mage gör:

bevis 1, min mage vecka 34         bevis 2, min fot vecka 34

Nu ska jag äta frulle bulle!

RSS 2.0