Wordfeud

Mina systrar ha introducerat mig för en ny app, den heter wordfeud och är typ alfapet. DÖD åt denna jävla app. Mitt självförtroende har ju stört dykt! Jag förlorar mot typ alla, vann med nöd och näppe över min syster som tror att det funnits drakar (vad säger det om mig??) hon i sin tur bröt ihop över att förlora mot en dyslektiker. Spelet är altså endast av ondo. Ändå kan jag inte låta bli att spela, man liksom sugs in i en värd av bokstäver och kan inte komma ut.
Spelar även mot mina kära sambo.... inte bra, inte bra alls. Som tur är känner han mig så väl så när han vann så kom han krypandes till mig i soffan (fastän jag försökte sparka honom) och sa: Tack för att du LÄT mig vinna prinsessan. Det var så snällt av dig.
Borde kanske fundera över att prata med någon om min oförmåga om att ta förluster väl. Borde ha rett ut det tills Lion blir större, finns en viss risk annars att jag spelar men honom och hans vänner (när dom är typ 5). Då kommer jag välja ett spel som typ monopol som de knappt fattar och det slutar det med att jag springer runt i lägenheten och jublar "jag vann, jag vann, inga dumma barn kan spöa Johanna!!"

Nu ska jag bara lägga några ord till innan jag slutar.
Sov sött alla

Singel i väntan på ensam mamma söker

Och så blev man ensamstående mamma med ett litet barn i den stora pankaks katastrofen 2011....

Började med att jag va lite stressad och inte sov så mycke på natten, efter det strulade massa saker på jobbet, var sen till dagis som vanligt, är tvungen att gå hem för att hämta vagnen innan jag och Lion kan gå och handla smör till pankakorna vi ska ha till kvälls mat. När jag flåsande, hungrig och nästan lite döende tagit för monster backen upp till lägenheten ringer Lars och säger att han kanske ätit upp alla pannkakor fastän jag bad honom spara till mig. Jag kan ha lite tempraments problem i vanliga fall och efter en dålig dag och med lågt blodsocker blir det inte bättre. Med en mycket behärskad vrede upplyste jag Lars om att jag inte tycker om honom mer, att jag inte vill vara tillsammans med honom och att det är slut.
Så gick det till när jag blev singel i pankaks katastrofen 2011. Så nu får jag väl ge det ett år eller så innan jag skickar in min ansökan till "ensam mamma söker".

Väl hemma inser jag att det visst finns pankakor kvar... men nu har jag redan hällt massa sand i hans skor som hämnd så det är ändå försent. Imorgon ska jag ringa honom och säga: Hoppas inte den skavande sanden i skorna förstör den sköna känslan av full pankaks mage... mohahahaha

Incidentfri dag... eller??

Går så där för mig just nu... tufft att vara mamma. Idag tänkte jag vara snäll och hämta min son tidigt på dagis (fastän det inte ens va min hämt dag) eftersom jag jobbat mycke 12 timmars dagar senaste tiden. Kommer på att jag inte kan nummret till dagis så jag kan inte ringa och fråga om jag kan hämta honom tidigare. Är rädd för att jag är så dålig mamma (som inte ens kan nummret till de som tar hand om min son hela dagarna) att jag tror att Linnea ska ta tillbaka "bästa mamma" presenten jag fick i helgen. Får sån panik över tanken att förlora kaffe maskinen (som va presenten) att jag genast ringer Linnea för att erkänna och säga att jag ska bättra mig, får till svar att hon inte tänker ta tillbaka den över sånna saker *puh*.
I all min ångest har jag glömt gå från jobbet och kan nu inte alls hämta Lion tidigare.... kan faktiskt inte ens hämta honom i tid innan de stänger, epic fail.

Dock kan jag stolt säga att han inte bitit några barn under dagen, inte som fröknarna fått reda på i alla fall. Men han hadde ett stort skrapsår i pannan när han kom hem, fröknarna säger att han snubblade men jag tror att det var hans bitoffer som puttade honom, så frågan är om det verkligen va en incidentfri dag?

Så bara tre dagar kvar på vad som verkar bli en låång arbetsvecka....

Lion- barn bitaren!

Idag hade Lion sin första dag på dagis helt ensam. Han var glad och nöjd när Lars lämnade honom och det var han även när Lars hämtade honom.... dock var inte de andra barnen lika nöjda. På dessa, inte ens fem timmarna har han sett till att personalen har blivit tvugna att skriva två incident-rapporter och en handlingsplan. De två första var för att rapportera att Lion först bitit ett barn i kinden och sen ett annat barn i halsen, handlingsplanen var för att göra upp en plan över hur de ska förbättra beteendet och få det att upphöra. Sen ska vi tydligen få ett papper med information om hur vi sk hantera honom när dessa situationer uppstår... yey! läxor första dagen på dagis!!

Nej, jag väljer nog att lyssna på mina visa vänner Emma och Malin som snällt påpekade att vissa barn faktiskt förtjänar att bitas. Eller Tahani och Rania som undrade vad som hände som fick honom att reagera så.... Har underbara vänner som dock kanske låter min son komma undan lite väl lätt på grund av det sneda leendet och ljusa lockarna.

När jag kom hem från jobbet satt L och L och lyssnade på "bad boy bad boy, what you gonna do". Tycker inte vi ska uppmuntra detta beteendet så nu tar vi bort badboys och true blood som kommer ersättas med mozar samt teletubies, då kanske den arga attityden och bitandet försvinner.

Nu ska jag sova.
Sleep tight and dont let Lion bite

RSS 2.0