Denna vetenskap!

Fan, det är ju en hel vetenskap att skaffa barn. Har idag försökt att plugga lite på försäkringskassanshemsida på hur saker och ting går till. Tror fortfarande inte att jag förstår nått men jag lärde mig nått nytt och nyttigt och det är om vi inte är gifta så räknas inte Lars som pappan om vi inte anmäler det någonstans. Det ger mig vårnaden och alla föräldradagarna.... någon mer än jag som känner att det finns ett gyllene tillfälle för lite bus här? Vet inte om jag ska informera Lars om detta eller om jag ska göra nått kul av det.
Idag har jag även fått bevis för att det finns de som tänker jämställdhet i alla lägen. Blev nämligen frågad på jobbet idag om det är jag som är mamma till barnet. Känndes väldigt jämnställt eftersom jag kan tänka mig att det oftast är papporna som råkar ut för dessa frågor.... man kan ju aldrig vara säker.
Nu ska jag lägga mig och fundera på ett bra bus

Johanna

Kommentarer
Postat av: anita

Lilla Johanna! Vilken fin mage du har fått. Det är enligt min specialist kompetens en pojke som bor därinne. Vad gäller förlossning kan jag meddela att min första förlossning gick så lätt att jag genast ville ha 10 barn till. Att du och Lars inte är gifta innebär att ni måste gå till socialbyrån för att Lars ska erkänna faderskapet!!!! Detta är alltså på 2000-talet. Mitt råd är: GIFT ER (rådet kan bero på att jag vill gå på bröllop.

Kramar från rolfstorpsmamman

2010-03-17 @ 08:09:31
Postat av: Kungen

Jag kanske inte blir lika upphetsad av magen som R-A men bus har alltid fått mig att se lite glad och galen ut. Hoppas du kommer på ngt riktigt kul t.ex. att du tar med dig ngn annan till socialbyrån och får honom att erkänna denna bragd som sin egen. Kan tänka mig ett par killar från götet som säkert ställer upp på detta mkt underhållande sätt att skapa enorm ångest hos en annan människa. Alternativt kan du ju börja maila runt till kändisar och se om ngn vill bli far till hyffsat normalt barn (du är ju ändå mamman). Eller ta med Linnéa och se om ni lyckas övertala idioterna om att det faktiskt i dessa tider (modernt att vara gay) är hon som är pappan och att det vore fel av dem att påstå ngt annat.



Rock on!

//Kungen

2010-03-17 @ 17:40:15
Postat av: Anonym

När du får papper från FK om att fylla i föräldrapenningen så RING dem o fråga hur mycket % du betalar i skatt,,,

för de brukar ha 28% vilket betyder att året efter nr deklarationen kommer så får du betala pengar!

så RING dem o kolla o ändra till 32%



sen ska du ringa o boka möte ang faderskapet. måste fyllas i på papper. fik du inget veta de av barnmorskan? de ska ju hon informera om!



Lycka till!



2010-03-17 @ 19:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0